طرز تهیه دسر حلوا کاراملی
حلوا کاراملی یکی دیگر از انواع حلواهاست که بسیار خوشمزه و خوش رنگ است و طعم شکلات دارد و برای خوردن همراه با چای و یا قهوه مناسب است.اگر از طرفداران دسر حلوا هستید به شما پیشنهاد میکنیم حتما آن را امتحان کنید و از خوردنش در کنار عزیزانتان لذت ببرید.
مواد لازم حلوا کاراملی :
- آرد :یک پیمانه معادل 150 گرم
- خامه :250 گرم
- روغن جامد :120 گرم
- شیر:یک پیمانه معادل 200 گرم
- شکر :200 تا 220 گرم
- وانیل :نوک قاشق چایخوری
حلوا کاراملی فوق العاده لذیذ
طرز تهیه حلوا کاراملی :
مرحله اول:
برای تهیه حلواکاراملی ، ابتدا شکر را روی حرارت قرار دهید تا به صورت کاراملی در بیاید.حرارت زیر ظرف را کم کنید و شکر را اصلا هم نزنید تا کاملا آب شود.
فقط در این فاصله ذوب شدن شکرظرفتان را تکان دهید.بعد از ذوب شدن شکر ، شیر را یکجا به آن اضافه کنید و خوب هم بزنید تا شکر در شیر کم کم حل شود.
سپس خامه را بریزید.
مرحله دوم:
در ظرفی دیگر کره یا روغن جامد را بریزید و روی حرارت قرار دهید. وقتی روغن آب شد آرد الک شده را داخل روغن تفت دهید.
در حدی که بوی خامی آرد گرفته شود و نیازی به تغییر رنگ آرد نیست.
مرحله آخر پخت حلوا:
سپس مواد کاراملی را به آن اضافه کنید و هم بزنید تا حلوا خودش را بگیرد و وسط ظرف جمع شود.
در آخر وانیل را هم به حلوا اضافه کنید و بعد حلوای آماده شده را از روی حرارت بردارید و در ظرف مورد نظرتان تزیین کنید.
حلوا کاراملی خانگی
نکات تکمیلی در مورد حلوا کاراملی
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 10دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 40دقیقه میباشد .
حلوا کاراملی را می توانید در وعده دسر - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 10 نفر مناسب میباشد .