مواد لازم برای حلوای گردویی
- گردوی آسیاب شده:1 پیمانه
- نیم دانه (برنج شکسته):2 پیمانه
- کنجد بریان شده :نصف پیمانه
- روغن مایع :3/4پیمانه
- شکر :1٫5 پیمانه
حلوای گردویی
طرز تهیه حلوای گردویی
دو ساعت قبل از شروع کار برنج نیم دانه را بشویید و بگذارید تا خیس بخورد. بعد از دو ساعت روغن را در قابلمه ای بریزید و روی حرارت قرار دهید.
سپس برنج را آبکش کرده و داخل قابلمه بریزید. در ادامه کنجد و گردوی آسیاب شده را بریزید و تفت دهید ، سپس یک پارچ آب و شکر را بریزید و بگذارید تا بجوشد.
حرارت را کم کنید و در قابلمه را ببندید تا برنج بپزد. هراز گاهی هم بزنید تا برنج ته نگیرد.
بعد از اینکه برنج باز شد و به غلظت رسید در قابلمه را بردارید و با یک قاشق چوبی هم بزنید تا ته نگیرد.
زمانی که آب برنج کشیده شد و به روغن افتاد آن را داخل یک سینی چرب شده بریزید و با قاشق صاف کنید.
سینی را کنار بگذارید تا حلوا کاملا سرد شود، سپس آن را به شکل لوزی های یک اندازه برش بزنید و با پودر پسته و کنجد تزیین کرده و سرو نمایید.
نکات تکمیلی در مورد حلوای گردویی
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 1 ساعت میباشد .
حلوای گردویی را می توانید در وعده دسر - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 6 نفر مناسب میباشد .