وی فور یو
2 سال پیش / خواندن دقیقه

حلوای گردویی | طرز تهیه “حلوای گردویی”

حلوای گردویی | طرز تهیه “حلوای گردویی”

“حلوای گردویی” از سوغات های استان آذربایجان شرقی می باشد که طرز تهیه آن را در آشپزخانه پلاس وی می توانید ببینید.

مواد لازم برای حلوای گردویی

  • گردوی آسیاب شده:1 پیمانه
  • نیم دانه (برنج شکسته):2 پیمانه
  • کنجد بریان شده :نصف پیمانه
  • روغن مایع :3/4پیمانه
  • شکر :1٫5 پیمانه
حلوای گردویی ارومیه
 حلوای گردویی

طرز تهیه حلوای گردویی

دو ساعت قبل از شروع کار برنج نیم دانه را بشویید و بگذارید تا خیس بخورد. بعد از دو ساعت روغن را در قابلمه ای بریزید و روی حرارت قرار دهید.
سپس برنج را آبکش کرده و داخل قابلمه بریزید.  در ادامه کنجد و گردوی آسیاب شده را بریزید و تفت دهید ، سپس یک پارچ آب و شکر را بریزید و بگذارید تا بجوشد.
حرارت را کم کنید و در قابلمه را ببندید تا برنج بپزد. هراز گاهی هم بزنید تا برنج ته نگیرد.
بعد از اینکه برنج باز شد و به غلظت رسید در قابلمه را بردارید و با یک قاشق چوبی هم بزنید تا ته نگیرد.
زمانی که آب برنج کشیده شد و به روغن افتاد آن را داخل یک سینی چرب شده بریزید و با قاشق صاف کنید.
سینی را کنار بگذارید تا حلوا کاملا سرد شود، سپس آن را به شکل لوزی های یک اندازه برش بزنید و با پودر پسته و کنجد تزیین کرده و سرو نمایید.

نکات تکمیلی در مورد حلوای گردویی

زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 1 ساعت میباشد .
حلوای گردویی را می توانید در وعده دسر - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 6 نفر مناسب میباشد .


هر آنچه میخواهید در اینجا بخوانید
شاید از نوشته‌های زیر خوشتان بیاید
نظر خود را درباره این پست بنویسید ...

منوی سریع