مواد لازم خمیر تارت فرانسوی
- آرد:300 گرم
- روغن زیتون:½ پیمانه
- زرده تخم مرغ :1 عدد
- نمک:کمی
- آویشن تازه :کمی
- آب : ¼ پیمانه
طرز تهیه خمیر تارت فرانسوی
ابتدا آرد، نمک و آویشن را در ظرفی بریزید و با هم مخلوط نمایید، سپس روغن زیتون را افزوده و خوب هم بزنید تا با هم ترکیب شوند.
در ادامه زرده تخم مرغ را بریزید و آب را اضافه نمایید و کمی ورز دهید تا حدی که فقط مواد با هم ترکیب شده و خمیر یکدست شود.
روی خمیر را بپوشانید و برای نیم ساعت در یخچال بگذارید تا استراحت نماید.
بعد از نیم ساعت خمیر را از یخچال بیرون آورده و آن را همانند تصویر داخل قالب پهن کرده به دیواره ها و کف قالب فشار دهید تا حالت بگیرد.
خمیر تارت آماده است مواد لازم برای تارت دلخواهتان را داخل آن بریزید و برای نیم ساعت در فری که با دمای 200 درجه سلسیوس گرم شده قرار دهید تا بپزد.
نکات تکمیلی در مورد خمیر تارت
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 45دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 30دقیقه میباشد .
خمیر تارت را می توانید در وعده میان وعده - دسر - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .