مواد لازم برای خورش استانبولی
- گوشت گوسفندی :300 گرم
- سیب زمینی استانبولی :400 گرم
- پیاز متوسط :یک عدد، ساطوری شده
- گوجه فرنگی متوسط:4 عدد، رنده شده
- رب گوجه فرنگی :یک قاشق غذاخوری
- نمک و فلفل قرمز:به میزان لازم
- روغن :4 قاشق غذاخوری
- زردچوبه :یک قاشق چای خوری
طرز تهیه خورش استانبولی
ابتدا گوشت و پیاز را خرد کرده و با مقداری روغن در قابلمه مورد نظر تفت دهید تا گوشت نیم پز شده و تغیر رنگ دهد.
در این مرحله زردچوبه را افزوده و تفت دهید تا به گوشت عطر و رنگ دهد، سپس رب را بریزید و تفت دهید تا سرخ شود.
پوره گوجه فرنگی را بریزید و بعد از چند تفت آب جوش را بریزید و خورشت را برای 3 ساعت بپزید.
در طول پخت خورشت آب آن را چک کنید اگر کم بود اضافه نمایید.
در نیم ساعت آخر سیب زمینی ها را پوست گرفته و قاچ کنید و داخل خورشت بیاندازید.
زمانی که گوشت بخوبی پخت و خورشت جا افتاد نمک و فلفل را افزوده و در صورت تمایل کمی دارچین بریزید تا عطر خوبی به غذا دهد.
خورشت استانبولی آماده است آن را در ظرف مورد نظر بکشید و با برنجی که از قبل آماده کرده اید میل نمایید.
نکات تکمیلی در مورد خورش استانبولی
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 1 ساعت و 30دقیقه میباشد .
خورش استانبولی را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .