وی فور یو
یک سال پیش / خواندن دقیقه

خورش باقلا قاتق |طرز تهیه “خورش باقلا قاتق” گیلان

خورش باقلا قاتق |طرز تهیه “خورش باقلا قاتق” گیلان

باقلا قاتق جز یکی از معروف ترین غذاهای شمالیه که بیشتر از بقیه غذاها جای خودش رو تو بقیه نقاط کشورمون باز کرده. این خورشت فوق‌العاده سریع حاضر میشه و خیلی هم لذیذه …

مواد لازم برای خورش باقلا قاتق :

  • باقالا :3 پیمانه
  • تخم مرغ :2 عدد
  • شوید تازه خرد شده :1 پیمانه
  • سیر تازه خرد شده :3 حبه
  • نمک و زردچوبه :به مقدار لازم
  • روغن :به مقدار لازم
خورش باقلا قاتق

طرز تهیه خورش باقلا قاتق :

قابلمه ای را روی حرارت قرار دهید و مقداری روغن داخلش بریزید تا داغ شود. بعد سیرهای ریز خرد شده را در روغن تفت دهید.

وقتی سیر طلایی شد باقلا و شوید خرد شده را به آن اضافه کنید و تفت دهید. بعد از کمی تفت دادن باقلا مقداری آب داخل قابلمه بریزید تا به جوش بیاید.

بعد به آب در حال جوشیدن مقداری زردچوبه اضافه کنید و بگذارید خورش با حرارت کم بپزد.

بعد از پخته شدن باقلا تخم مرغ را داخل خورش بریزید و هم نزنید تا تخم مرغ خودش را بگیرد و سفت شود.، خورش آماده شده را از روی حرارت بردارید و سرو کنید.

باقلاقاتق

نکات تکمیلی در مورد خورش باقلا قاتق

و زمان پخت و انتظار آن در حدود 30دقیقه میباشد .
خورش باقلا قاتق را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .


هر آنچه میخواهید در اینجا بخوانید
شاید از نوشته‌های زیر خوشتان بیاید
نظر خود را درباره این پست بنویسید ...

منوی سریع