مواد لازم برای خورش فسنجان و کشک
- کشک:2 پیمانه
- فیله مرغ:500 گرم
- مغز گردوی ساییده:200 گرم
- پیاز رنده شده:1 عدد
- سیر:5 حبه
- نمک، فلفل، زردچوبه:به میزان لازم
طرز تهیه خورش فسنجان و کشک
سینه مرغ را خرد کنید و به همراه چند حبه سیر خرد شده و پیاز رنده شده و مقداری نمک ، فلفل و زردچوبه داخل روغن تفت دهید ،تا زمانی که آب پیاز و مرغ کشیده شود.
مغز گردوی پودر شده را هم به مرغ تفت داده شده اضافه کنید و بعد از کمی هم زدن 4 لیوان آب به آنها اضافه کنید تا گوشت مرغ پخته شود.
بعد از یک ساعت پخت مرغ و گردو ، کشک را به آنها اضافه کنید و حرارت را ملایم کنید تا گردو به روغن بیفتند و بافت مرغ از هم باز شود.خورش را تست کنید . و حرارت را خاموش کنید.
خورش آماده شده را در در کنار برنج سفید سرو کنید.
نکات تکمیلی در مورد خورش فسنجان و کشک
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 2 ساعت میباشد .
خورش فسنجان و کشک را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری - افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 6 نفر مناسب میباشد .