مواد لازم خورش ماهی تایلندی
- روغن گیاهی:2 قاشق غذاخوری
- فلفل دلمه ای قرمز:نصف 1 عدد
- لوبیا سبز دو نیم شده :16 عدد
- سیر ریز خرد شده :2 حبه
- رنده پوست لیمو :1 قاشق چایخوری
- زنجفیل تازه :1 قاشق چایخوری
- شیر نارگیل :1 پیمانه
- زرد چوبه :1 قاشق چایخوری
- آب :نصف پیمانه
- سس سویا:2 قاشق غذاخوری
- شکر قهوه ای :2 قاشق چایخوری
- پودر فلفل چیلی :½ قاشق چایخوری
- برنج :2 پیمانه
- آب لیمو :1 قاشق غذاخوری
- فیله سفت ماهی سفید :180 گرم
- ریحان تازه ریز خرد شده:1 قاشق غذاخوری
طرز تهیه خورش ماهی تایلندی
از آنجایی که این غذا با پلو سرو میشود ، برنج را از قبل شسته و برای یک ساعت بخیسانید.
سپس آن را به روش کته و یا چلو آماده کرده و بگذارید تا دم بکشد. در این فاصله خورش ماهی را آماده نمایید.
فیله را از قبل شسته و به اندازه های یکسان و دلخواهتان خرد نمایید.
فلفل دلمه ای و لوبیا سبز را خرد کرده و با مقداری روغن تفت دهید تا تغییر رنگ داده و کمی نرم شود.
سپس سیر را ریز خرد کرده و بریزید و تفت دهید تا عطر آن بلند شود.
در ادامه زنجبیل را افزوده و نمک ، فلفل و زردچوبه را هم بریزید و همه مواد را برای یک دقیقه تفت دهید.
حالا بقیه مواد (به جز ماهی) را افزوده و اجازه دهید بجوشد ، و با شعله کم برای 5 تا 6 دقیقه بپزد.
سپس ماهی خرد شده را بریزید و اجازه دهید مواد با در بسته برای حدود 10 تا 12 دقیقه بپزد.
زمانی که خورش جا افتاد آبلیمو را افزوده و در ظرف سرو بکشید سپس با ریحان خرد شده تزیین نمایید.
پلو را هم در ظرف دیگری به شکل قالبی درست کرده و با خورش ماهی میل کنید.
نکات تکمیلی در مورد خورش ماهی
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 20دقیقه میباشد .
خورش ماهی را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 3 نفر مناسب میباشد .