مواد لازم برای خورش مرغ و آلو
- سینه و ران خورد کرده :نیم کیلو
- پیاز ساطوری شده :یک عدد
- آلو بخارا خیسانده و هسته گرفته شده :نیم کیلو
- زعفران و زردچوبه :به میزان لازم
- روغن، نمک و فلفل :به میزان لازم
طرز تهیه خورش مرغ و آلو
آلو را به مدت 5 تا 6 دقیقه در مقداری روغن تفت دهید و بعد مقداری نمک ، فلفل و زردچوبه را به همراه مقداری زعفران حل شده به آن اضافه کنید و دوباره تفت دهید.
مرغ را هم روی حرارت ملایم با 3 تا 4 قاشق روغن به مدت 10 تا 12 دقیقه سرخ کنید تا طلایی رنگ شود.
بعد مرغ را از روغن در بیاورید و پیاز را داخل روغن تفت دهید.
بعد از اینکه پیاز کمی رنگ گرفت یک پیمانه آب داخل آن بریزید تا بجوشد.
بعد مرغ را به همراه آلوهای تفت داده شده به آنها اضافه کنید و در ظرف را ببندید تا مرغ به مدت نیم ساعت در آب بپزد.
این خورشت باید کم آب و روغن دار باشد. اگر در آخر پخت ، خورشت آبدار بود , حرارت شعله را بالا ببرید تا آب آن تبخیر شود.
نکات تکمیلی در مورد خورش مرغ و آلو
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 1 ساعت میباشد .
خورش مرغ و آلو را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .