مواد لازم خورشت تن ماهی و سبزیجات اسپانیایی
- تن ماهی : 1 قوطی
- گوجه فرنگی : 250 گرم
- سیب زمینی کوچک : 1 عدد
- پیاز قرمز :1 عدد
- فلفل دلمهای قرمز : ½ عدد
- فلفل سبز دلمهای : ½ عدد
- سیر : 3 حبه
- عصاره مرغ : ½ 1 پیمانه
- سرکه سفید : ½ پیمانه
- روغن زیتون بکر : 3 قاشق سوپخوری
- پاپریکا ( پودر فلفل دلمهای قرمز) : 2 قاشق چایخوری
- رب گوجه : 1 قاشق سوپخوری
- نمک دریایی : 1 قاشق چایخوری
- جعفری تازه : 1 قاشق سوپخوری
- فلفل سیاه تازه آسیاب شده : ½ قاشق چایخوری
طرز تهیه خورشت تن ماهی و سبزیجات اسپانیایی
ابتدا قوطی تن ماهی را داخل قابلمه آب جوش قرار داده و برای 20 دقیقه بجوشانید.
در این فاصله پیاز را نگینی خرد کرده و با دو قاشق روغن زیتون تفت دهید تا سرخ شود .
در ادامه سیر را ریز خرد کرده و با پیاز تفت دهید تا عطر آن بلند شود، فلفل دلمه ای را هم خرد کرده و به تابه اضافه نمایید.
سیب زمینی را پوست گرفته و خرد کنید ، سپس داخل تابه بریزید و با بقیه مواد تفت دهید تا نرم شود.
در مرحله بعد گوجه ها را پوست گرفته و خرد نمایید و داخل تابه بریزید و اجازه دهید همه مواد برای دو تا سه دقیقه تفت بخورد.
حالا رب را افزوده و اجازه دهید چند تفت بخورد ، سپس عصاره ، سرکه و پاپریکا را بریزید و همه مواد را بخوبی مخلوط نمایید.
مواد را برای 20 دقیقه با شعله ملایم بپزید.
در این فاصله قوطی تن ماهی را از آب جوش خارج کرده و اجازه دهید خنک شود .
سپس ماهی را از داخل قوطی خارج کرده و آب آن را دور بریزید و ماهی را تکه تکه کنید.
بعد از اینکه مخلوط سیب زمینی و گوجه پخت و جا افتاد تکه های تن ماهی را افزوده و نمک و فلفل را اضافه کنید .
خورشت تن ماهی را در ظرف مورد نظر بکشید و روی آن را با جعفری تازه تزیین کرده و یک قاشق باقی مانده روغن را روی آن بریزید و سرو نمایید.
نکات تکمیلی در مورد خورشت تن ماهی
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 30دقیقه میباشد .
خورشت تن ماهی را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 3 نفر مناسب میباشد .