مواد لازم برای خورشت سیب سرخ
- گوشت ماهیچه یا مغز ران:نیم کیلو
- سیب سفید یا قرمز متوسط :هفت عدد
- پیاز سرخ شده:سه تا چهار قاشق سوپخوری
- روغن:100 گرم
- آبلیمو :نصف استکان
- رب گوجه فرنگی :نصف قاشق سوپخوری
- زعفران ساییده شده :به میزان لازم
- نمک و فلفل و شکر :به میزان لازم
خورشت سیب سرخ
طرز تهیه خورشت سیب سرخ
گوشت را خرد کنید و با پیاز داغ سرخ شده کمی تفت دهید.
بعد داخل آن دو تا سه لیوان آب اضافه کنید و بگذارید تا بجوش بیاید. حرارت را بعد از جوش آمدن کم کنید تا گوشت به آرامی بپزد.
سیب ها را پوست بگیرید و به همراه مقداری شکر و آب داخل قابلمه ای بریزید و بپزید.به طوری که در اثر پختن سیبها شکل خود را از دست ندهند.
به گوشت پخته شده رب ، آبلیمو، نمک ، فلفل و زعفران اضافه کنید و بگذارید دوباره بجوشد.
خورش را در ظرف کشیده و سیب ها را کنار آن قرار دهید.
نکات تکمیلی در مورد خورشت سیب سرخ
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 1 ساعت و 30دقیقه میباشد .
خورشت سیب سرخ را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 8 نفر مناسب میباشد .