وی فور یو
2 سال پیش / خواندن دقیقه

دلمه کباب | طرز تهیه “دلمه کباب”

دلمه کباب | طرز تهیه “دلمه کباب”

دستور پخت “دلمه کباب” با گوشت چرخ کرده را در این بخش از غذاهای ایرانی آشپزخانه پلاس وی می خوانید.

 مواد لازم برای دلمه کباب :

  • گوشت چرخ کرده :400 گرم
  • کلم برگ سفید و قرمز :2 عدد
  • آب گوشت :2 لیوان
  • خرده های نان ساندویچ :80 گرم
  • کره :50 گرم
  • پیاز سرخ شده :2 قاشق غذاخوری
  • نمک و فلفل :به میزان لازم
 دلمه کباب

طرز تهیه دلمه کباب

کلم برگ ها را جدا کرده و در آب جوش و نمک به مدت 10 دقیقه قرار دهید تا نرم شوند.بعد در آبکش بگذارید تا آب اضافه آن گرفته شود.

سپس گوشت چرخ کرده را به همراه پیاز داغ تفت دهید و مقداری نمک و فلفل به آن اضافه کنید. بعد خرده های نان را به آنها اضافه کنید و هم بزنید .

بعد از اینکه کلم برگ ها خشک شدند به اندازه یک تا دو قاشق از مواد گوشت چرخ کرده داخل آن بریزید و به آرامی بپیچید.سپس در یک سبد فلزی قرار دهید و سبد را داخل قابلمه ای قرار دهید.

مقداری آب گوشت و کره داخل قابلمه ای بریزید و بگذارید تا به جوش بیاید.

وقتی آب گوشت به جوش آمد حرارت را کم کنید و در قابلمه را روی دلمه ها قرار دهید تا در اثر بخار آب ، دلمه ها باز نشوند.  بعد از نیم ساعت پخت دلمه ها ،حرارت را خاموش کنید.

دلمه کباب

نکات تکمیلی در مورد دلمه کباب

زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 40دقیقه میباشد .
دلمه کباب را می توانید در وعده نهار - شام - پیش غذا - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری - افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 8 نفر مناسب میباشد .


هر آنچه میخواهید در اینجا بخوانید
شاید از نوشته‌های زیر خوشتان بیاید
نظر خود را درباره این پست بنویسید ...

منوی سریع