وی فور یو
یک سال پیش / خواندن دقیقه

دلیل اصلی پف نکردن خمیر پیتزا+ بهترین راه حل

دلیل اصلی پف نکردن خمیر پیتزا+ بهترین راه حل

پیتزا یکی از غذاهای بسیار خوشمزه و محبوب است که طرز تهیه بسیار ساده ای دارد، به شرط آنکه نکاتی را در هنگام درست کردن خمیرش رعایت کنید.

چرا خمیر پیتزا پف نمیکند؟

پیتزا یکی از غذاهای خوشمزه و بسیار محبوب در جهان است که انواع متفاوتی دارد. طرز تهیه پیتزا در خانه بسیار هیجان انگیز است! با این کار می‌توان فضای شادی در منزل ایجاد کرد و برای لحظاتی همه در کنار هم از خوردن یک پیتزای خوشمزه لذت بسیاری ببرند. مهم‌ترین بخش در تهیه پیتزا خانگی، درست کردن خمیر مناسب برای آن است.

اگر علاقمند به پخت پیتزای خانگی هستید، در تهیه خمیر آن باید نکاتی را رعایت نمود تا یک خمیر ترد و پف کرده درست کنید زیرا خمیر در طعم پیتزای شما تاثیرگذار خواهد بود. در این بخش از آشپزخانه پلاس وی علت پف نکردن خمیر پیتزا و نکات مهم برای تهیه یک خمیر پیتزا ترد و پف کرده را آموزش می دهیم.

خمیر پیتزا

علت پف نکردن خمیر پیتزا

  1. مخمر خشک شما غیر فعال است.
  2. خمیر خود را در مکان سرد قرار داده اید.
  3. در تهیه خمیر از مواد سرد استفاده کرده اید.
  4. از آب داغ برای تهیه خمیر استفاده نموده اید.
  5. ظرفتان مناسب نیست.
  6. شما از آرد با محتوای پروتئین کم استفاده می کنید.
  7. شما به آن زمان کافی نمی دهید.
  8. بیش از حد نمک استفاده می کنید.
  9. خمیر خود را به درستی نمی پوشانید.
  10. خمیرتان را ورز نداده اید.
  11. شما بیش از حد از آرد استفاده می کنید.
  12. خمیر را با وردنه باز نکنید.

ورز دادن خمیر

راه حل پف نکردن خمیر پیتزای خانگی

برای پف کردن بیشتر خمیر پیتزا نکات زیر را رعایت کنید:

  • قبل از مخلوط کردن مخمر با آرد، بررسی کنید که غیر فعال است یا خیر. مقداری آب ولرم را با مخمر خود مخلوط کنید و بگذارید 10-15 دقیقه بماند، اگر متوجه حباب زدن و پف کردن روی سطح شدید، مخمر فعال است.
  • اگر می خواهید پف کردن خمیر خود را تسریع کنید، آن را در یک منطقه گرم از خانه ی خود قرار دهید.
  • برای خمیر کردن از آب داغ یا سرد استفاده نکنید، آبی استفاده کنید که در دمای مناسب برای مخمر شما باشد.
  • از ظرف مناسبی استفاده کنید تا ببینید که خمیرتان چه زمانی به اندازه کافی پف کرده است.
  • افزودن نمک بیش از حد می تواند از پف کردن خمیر جلوگیری کند.
  • خمیر را برای مدت بیشتری رها کنید تا به پف مورد نظر برسد.
  • اگر از آردی مانند آرد سبوس دار با محتوای پروتئین کم استفاده می کنید، سعی کنید آن را با مقداری آرد نان مخلوط کنید.
  • خمیر خود را در یک ظرفی که درب آن کاملا بسته شود قرار دهید.
  • هنگام ورز دادن خمیر سطح را بیش از حد آردپاشی نکنید.
  • خمیر خود راخوب ورز دهید. هر چقدر بیشتر آنرا ورز دهید در نهایت خمیر بهتری خواهید داشت. توصیه می کنیم خمیر را 10 دقیقه ورز دهید تا به بافت مناسب برسد.
  • خمیر را با استفاده از کف دست و انگشتان به اندازه ضخامت دلخواه باز کنید زیرا حرکت وردنه روی خمیر برای صاف کردن آن باعث میشود مقدار زیادی حباب های هوای داخل خمیر از بین رفته و پیتزای شما بعد از پخت پف کرده و ترد نباشد.

هر آنچه میخواهید در اینجا بخوانید
شاید از نوشته‌های زیر خوشتان بیاید
نظر خود را درباره این پست بنویسید ...

منوی سریع