مواد لازم برای دیپ پیتزا
- سوسیس :450 گرم
- فلفل قرمز خرد شده :نصف قاشق چایخوری
- فلفل سبز خرد شده :یک پیمانه
- پیاز خرد شده :یک پیمانه
- سیر رنده شده :دو حبه
- سس پیتزا :800 گرم
- پنیر پارمسان :1/3 پیمانه
- پنیر موتزارلا :نصف پیمانه
- نمک و فلفل سیاه :به میزان دلخواه
مواد لازم برای نان سیر
- باگت فرانسوی :یک عدد
- کره :یک قالب
- سیر پوست کنده و خرد شده :دو حبه
- نمک دانه درشت:¼ قاشق چایخوری
- پنیر پارمسان :¼ پیمانه
دیپ پیتزا
طرز تهیه دیپ پیتزا
داخل یک تابه بزرگ مقداری روغن زیتون بریزید و سوسیس و فلفل قرمز را داخل آن تفت دهید.
سپس سوسیس های پخته شده را به همراه پیاز، سیر، سس پیتزا ، فلفل سبز و پنیر پارمسان درون یک آرام پز بریزید تا به مدت 4 ساعت بپزید. کمی نمک و فلفل سیاه هم به مواد بیفزایید تا مزه دار شوند.
در مرحله بعد فر را با دمای 375 درجه فارنهایت روشن کنید.
و روی سینی فر یک لایه کاغذ روغنی قرار دهید و بعد برش های نان باگت را کف آن بگذارید.
در یک قابلمه کوچک، کره را روی حرارت ملایم آب کنید و سیر را در آن تفت دهید. به سیر کمی نمک و ادویه ایتالیایی اضافه کنید و هم بزنید.
بعد از 2 دقیقه تفت دادنکره طعم دار شده را روی سطح مخلوط بمالید. پنیر پارمسان را روی سطح آن بریزید.
سپس به مدت 5 تا 7 دقیقه مواد را داخل فر بپزید تا سطح آنها طلایی شوند.
پخت خانگی دیپ پیتزا
نکات تکمیلی در مورد دیپ پیتزا
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 4 ساعت میباشد .
دیپ پیتزا را می توانید در وعده پیش غذا - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 6 نفر مناسب میباشد .