غذاهای سرخ کردنی عامل افسردگی
غذاهای سرخ کردنی, گوشت گاو و گوساله، شترمرغ، ماهی نمک سود، سیرابی، پاچه، پنیر کهنه، سوسیس و کالباس کلم، گل کلم، بادمجان، سیب زمینی، گوجه فرنگی، قارچ، عدس, غذاهای تند و شور و ترش در بروز افسردگی و استرس نقش دارند.
تغذیه مناسب برای کاهش استرس و افسردگی:با وجود پیشرفت تکنولوژی و گسترش شهرنشینی که موجب فراهم شدن آسایش بیشتر و راحت شدن زندگی انسان شده اما متأسفانه امروزه شاهد افزایش میزان استرس و افسردگی در جوامع بشری هستیم.
عوامل متعددی مانند ورزش، تغذیه و محیط زندگی در کاهش استرس نقش دارد و اهمیت نقش تغذیه در سلامتی،کاهش استرس و افسردگی انکار ناپذیر است.
تأثیر سرخ کردنی ها در افزایش استرس
غذاهای مورد استفاده روزانه افراد می تواند موجب افزایش نشاط, سرزندگی و کاهش اضطراب شود و به بیان دیگر غذاها نقش زیادی را در کاهش استرس و افسردگی دارند.
غذاهایی که موجب بروز افسردگی و استرس می شوند را نباید زیاد مصرف کرد که می توان به غذاهای سرخ کردنی, گوشت گاو و گوساله، شترمرغ، ماهی نمک سود، سیرابی، پاچه، پنیر کهنه، سوسیس و کالباس اشاره کرد.
همچنین کلم، گل کلم، بادمجان، سیب زمینی، گوجه فرنگی، قارچ، عدس، نخود سبز، لوبیا سبز ، باقلا، غذاهای تند و شور و ترش، تره، سیر، پیاز، خردل نیز در بروز افسردگی و استرس نقش دارند.
تأثیر سرخ کردنی ها در افزایش استرس
تمام غذاها و میوه های ترش و ترشیجات، چای پررنگ، قهوه، نسکافه، کم خوابی و گرسنگی برای افراد دچار استرس و افسردگی بسیار مضر است و باعث تشدید علایم می شود همچنین شام نخوردن و گرسنه خوابیدن در شب نیز بسیار مضر است.