وی فور یو
2 سال پیش / خواندن دقیقه

رانا پلاس | بررسی همه جانبه و جزئی “خودرو رانا پلاس”

رانا پلاس | بررسی همه جانبه و جزئی “خودرو رانا پلاس”

ماشین رانا پلاس یکی دیگر از محصولات جدید مجموعه ایران خودرو است که در این گزارش به بررسی کلی و همه جانبه و ارزش خرید “خودرو رانا پلاس” خواهیم پرداخت.

بررسی خودرو رانا پلاس ایران خودرو

بعد از رونمایی اولین رانا به نام رانا EL در سال 88 و سپس خودرو رانا lx، که نسخه بروز شده تر نسخه el بود، حواشی ایجاد شد چرا که این خودرو نسخه ای شبیه به 206 صندوقدار بود که تغییراتی در آن اعمال شده بود و با افت کیفیت برخی از قسمت های آن، قیمت کمتری نسبت به 206 صندوقدار داشت. لازم به ذکر است که قیمت ابتدایی رانا El حدودا 12.5 میلیون تومان بود و امروز بعد از گذشت یک دهه از تولید آن، قیمت بازار آزاد رانا lx حدودا 200 میلیون تومان می باشد.

بررسی رانا پلاس

اما در نهایت بعد از سال ها از تولید رانا lx، نسخه جدیدی از رانا به نام رانا پلاس در سال 98 رونمایی شد که نسخه بروزتر اتومبیل های رانا می باشد که گزینه های مختلفی در این اتومبیل نسبت به رانا چند ساله گذشته تغییر یافته است. با این وجود از مهم ترین تغییراتی که در رانا پلاس شاهد هستیم، تغییراتی در چراغ های عقب و جلو، سقف پانوراما، تغییرات جزئی کابین، فرمان جدید، کروز کنترل و... اشاره کرد که نقاط مثبت این ماشین هستند. از این رو در ادامه این گزارش از پلاس وی قصد داریم شما را با خودرو رانا پلاس بصورت کامل آشنا سازیم. همراه ما باشید.

فهرست عناوین {گزینه موردنظر را انتخاب کنید}

  1. مشخصات کلی
  2. طراحی خارجی
  3. طراحی داخلی
  4. مصرف سوخت
  5. تجهیزات و آپشن ها
  6. رنگ های عرضه شده
  7. مبلغ بیمه سالانه
  8. هزینه استهلاک
  9. قیمت

مشخصات کلی رانا پلاس

وزن  1134 کیلوگرم
طول  4292 میلی متر
عرض  1684 میلی متر
ارتفاع  1453 میلی متر
پیشرانه 4 سیلندر TU5 یورو 5 
حجم موتور 1.6 لیتر 
گشتاور 142 نیوتن متر 
گیربکس 5 دنده دستی 
قدرت 105 اسب بخار 
شتاب 0 تا 100 12 ثانیه 
سرعت 189 Km/h
مصرف ترکیبی در 100 کیلومتر 6.9 لیتر 
حجم باک 50 لیتر 
سنسور عقب دارد 
ترمز ضد قفل ABS دارد 
ترمز پارک برقی ندارد 
چراغ مه شکن جلو دارد 
چراغ مه شکن عقب دارد 
نوع فرمان هیدرولیکی 
تعداد ایربگ
سیستم تهویه دستی 

طراحی خارجی رانا پلاس

طراحی رانا پلاس

طراحی ظاهری رانا در مقایسه با نسل قبلی آن تغییر به خصوصی نداشته است و همان شباهت به پژو 206 صندوقدار هنوز پای برجاست و تنها تغییراتی که در این ماشین اجرایی شده است را می توان در چراغ های عقب و جلو مشاهده کرد که جذاب تر از نسل قبلی هستند. اما سایر تغییراتی که در این اتومبیل ایجاد شده اند عبارتند از جلو پنجره بروز شده، همرنگ شدن دستگیره درب ها با رنگ اتومبیل، موتور Tu5 با ظرفیت 1.6 لیتر و 105 اسب بخار، رینگ های 14 اینچ فولادی و... اشاره کرد که نسبت به نسل قبلی ارتقاع یافته اند.

طراحی داخلی رانا پلاس

کابین رانا پلاس

یکی از نقاط عطف و بسیار مهم رانا پلاس، کابین آن می باشد که دارای طراحی متفاوت و خاصی می باشد که می تواند در نگاه اول نظر هر شخصی را به خود جلب کند. همان گونه که در تصویر مشاهده می کنید، از مهم ترین و اصلی ترین تغییرات که در ابتدا می تواند چشم شما را به خود جلب کند، فرمان و کیلومترشمار جدید رانا پلاس است که تغییرات بصری بر روی آنها صورت گرفته است و تعدادی دکمه کاربردی برای کنترل مدیا، کروز کنترل و همچنین مکالمه تعبیه شده اند که شما می توانید از آنها استفاده کنید. همچنین کیلومتر شما این اتومبیل نسبت به خودرو رانا lx سابق، تغییر یافته است.

مصرف سوخت رانا پلاس

یکی از شاخصه های مهم در حین انتخاب و خرید خودرو برای هر یک از ما، میزان مصرف سوخت خودرو می باشد که به دلیل گران شدن بنزین آزاد هم این شاخصه به میزان زیادی اهمیت پیدا کرد و تبدیل به یکی از شاخصه های اصلی برای خرید خودرو شده است. خودرو رانا پلاس هم مانند رانا lx خودرو کم مصرفی می باشد که مشخصات فنی موتور آن نیز به نسل قبلی تغییر یافته است و بجای گواهی یورو 4، گواهی یورو 5 تعلق یافته است.

مصرف سوخت رانا پلاس

دلیل آن هم تولید آلایندگی کمتر نسبت به رانا قبلی است. مصرف ترکیبی و داخل شهر خودرو رانا پلاس، 6.9 لیتر در هر 100 کیلومتر و همچنین میزان مصرف آن در خارج از شهر به ازای هر 100 کیلومتر، حدودا 5.5 لیتر می باشد که نسبت به رانا lx تفاوتی احساس نمی شود. با این وجود رانا پلاس در لیست خودروهای کم مصرف ایران خودرو می باشد.

تجهیزات و آپشن های رانا پلاس

تجهیزات رانا پلاس

از مهم ترین آپشن های رانا پلاس می توان به موارد ذیل اشاره کرد؛

  1. ترمز ضد قفل ABS
  2. ترمز جلو دیسکی خنک شونده
  3. ترمز عقب کاسه ای
  4. گیربکس 6 دنده جدید
  5. فرمان برقی
  6. فرمان هیدرولیکی
  7. سیستم تهویه دستی
  8. چراغ های جدید عقب و جلو
  9. مه شکن عقب و جلو
  10. چراغ خطر سوم
  11. تنظیم زاویه چراغ های جلو از کابین
  12. سیستم روشنایی موقت
  13. آینه های جدید راهنمادار
  14. آینه های برقی
  15. شیشه بالابرهای برقی عقب و جلو
  16. سیستم ضد سرقت
  17. سیستم هشدار دهنده مرکزی
  18. سنسور عقب
  19. کروز کنترلر
  20. فرمان جمع شونده
  21. باز کردن قفل صندوق عقب از داخل
  22. نمایش دمای محیط
  23. صفحه نمایشگر روی داشبورد
  24. سیستم کنترل بخار بنزین
  25. جلو پنجره جدید
  26. افزایش کیفیت جنس داشبورد
  27. کیلومتر شمار دیجیتال و جدید
  28. آنتن اکتیو 

رنگ های عرضه شده رانا پلاس

رنگ های رانا پلاس

رنگ هایی که تاکنون از رانا پلاس مورد نمایش و فروش قرار گرفته است، عبارتند از سفید، مشکی، خاکستری، قرمز و نقره ای که توسط کارخانه عرضه می شوند. اما اگر مدنظر شما رنگ های دیگری است، می توانید بصورت سفارشی اقدام به تحویل اتومبیل با رنگ دلخواه خود نمائید.

مبلغ بیمه سالانه رانا پلاس

زمانیکه شما اتومبیل را خریداری می کنید، یکی از اولین کارها این است که اتومبیل را بیمه کنید که برای بیمه شخص ثالث ماشین، مجموعه های زیادی حضور دارند که شما می توانید از طریق آنها اقدام کنید. با این وجود مبلغ حداقلی که شما باید برای بیمه شخص ثالث ماشین رانا پلاس در سال 99 کنار بگذارید، حدودا 2.400.000 تومان می باشد. توجه داشته باشید که این مبلغ نسبت به قیمت خودرو و برخی عوامل دیگر، متغیر است.

هزینه استهلاک رانا پلاس

همانگونه که مطلع هستید، هزینه استهلاک خودرو نسبت به قیمت اتومبیل متفاوت است و هر چقدر قیمت خودرو شما زیاد باشد، به همان اندازه هم هزینه استهلاک خودرو شما افزایش خواهد یافت. از این رو اگر شما تصمیم به خرید خودرو رانا پلاس دارید، قبل از انتخاب و خرید، توصیه ای که برای شما داریم این است حتما به هزینه استهلاک آن هم توجه کنید چرا که یکی از شاخصه های مهم برای خرید خودرو، این بخش می باشد که حتما باید به آن توجه ویژه داشته باشید. 

رانا پلاس

برای مثال اولین موردی که در قسمت بالا بصورت کامل به آن اشاره کردیم، هزینه بیمه شخص ثاثل رانا پلاس است که حداقل 2.400.000 تومان می باشد و حتما باید اقدام به دریافت آن نمائید. شمع خودرو یکی دیگر از قطعات اتومبیل است که باید هر 50 هزار کیلومتر تعویض شود و برای تعویض و خرید 4 عدد شمع خودرو، براساس ساده ترین تا با کیفیت ترین محصول باید حداقل 150 هزار تومان و حداکثر 500 هزار تومان هزینه کنید. هزینه تعویض لنت های عقب و جلو رانا پلاس در طی سال، حدودا باید 600 الی 800 هزار تومان هزینه کنید.

استهلاک رانا پلاس

تسمه تایم یکی دیگر از قطعات خودرو است که باید هر 60 کیلومتر اقدام به تعویض آن نمائید و از این رو برای خرید تسمه تایم رانا پلاس باید حدودا 500 هزار تومان هزینه کنید. هزینه یک جفت لاستیک رانا پلاس مابین 1.700.000 تومان الی 2.200.000 تومان متغیر می باشد و از این رو اگر بخواهید 2 جفت لاستیک بخرید باید حدودا 4 میلیون تومان هزینه کنید. با جمع و تفریق قیمت هایی که گفته شد، در طول سال هزینه استهلاک رانا پلاس حدودا 8 میلیون تومان می باشد و این در صورتی است که میزان استفاده شما از خودرو زیاد می باشد.

قیمت رانا پلاس

قیمت رانا پلاس

در نهایت به آخرین بخش این گزارش رسیدیم که بدون شک مهم ترین بخش برای انتخاب و خرید یک خودرو می باشد. این در حالی است که در طول چند سال اخیر با وجود تحریم ها و نوسانات بسیار زیاد ارز، قیمت خودرو با افزایش چشمگیری روبرو شد و زمانیکه چنین اتفاقی چه در زمینه اتومبیل و چه در زمینه های مختلف، قدرت خرید عموم مردم کاهش پیدا می کند. با این وجود قیمت خودرو در بازه زمانی متفاوت می باشد و اگر شما تصمیم به خرید خودرو رانا پلاس دارید، باید حدودا 240 میلیون تومان هزینه کنید که این قیمت برای 30 بهمن ماه سال 99 می باشد.


هر آنچه میخواهید در اینجا بخوانید
شاید از نوشته‌های زیر خوشتان بیاید
نظر خود را درباره این پست بنویسید ...

منوی سریع