مواد لازم برای رولت مرغ و پنیر
- سینه مرغ به تعداد نفرات :نصف عدد
- پنیر گودا :سه قاشق سوپخوری
- پیاز متوسط خلال شده:یک عدد
- قرص عصاره مرغ و سبزی ها :یک عدد
- آبلیمو :دو قاشق غذاخوری
- فویل :به میزان لازم
- فلفل دلمه ای خلال شده :یک عدد
- روغن مایع :یک قاشق سوپخوری
- جعفری :نصف پیمانه
- نمک و فلفل :به میزان لازم
طرز تهیه رولت مرغ و پنیر
ابتدا فلفل دلمه ای و پیاز را خرد کرده و با مرغ مخلوط کنید ، آبلیمو ، نمک و فلفل را هم بریزید و برای 2 ساعت در یخچال بگذارید.
بعد از گذشت دو ساعت مرغ ها را از یخچال خارج کرده و کمی بکوبید تا نازک شود .
سپس سینه های کوبیده شده را پهن کنید و مخلوطی از جعفری ، پنیر و عصاره مرغ و سبزیجات را وسط سینه مرغ بریزید و به شکل رول ببندید.
قابلمه ای را آب کرده و بگذارید بجوشد ، رول های مرغ را در فویلی که با مقداری روغن چرب کرده اید قرار دهید و خوب ببندید تا باز نشود.
رول های مرغ را داخل آب جوش بریزید و 20 دقیقه اجازه دهید تا بپزد.
نکات تکمیلی در مورد رولت مرغ و پنیر
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 30دقیقه میباشد .
رولت مرغ و پنیر را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .