بدن انسان چه مدت می تواند در فضا و روی هر سیاره از منظورمه شمسی دوام بیاورد ؟
بیایید فرض کنیم که مردم یاد گرفتند که چگونه در فضا بدون هیچ تجهیزات خاصی تنفس کنند و ما این فرصت را پیدا کرده ایم که در هر سیاره ای که مایل هستیم مستقر شویم و البته که چنین موضوعی هیچگاه عملی نخواهد شد و حداقل در آینده نزدیک اتفاق نمی افتد اما بهتر است نگاهی به این موضوع بیندازیم که چگونه یک شخص می تواند در سیاره های مختلف سیستم خورشیدی بدون تجهیزات خاصی زندگی کند و چه احساسی خواهد داشت. در این بخش جذاب از سرگرمی پلاس وی می خواهیم کمی به برنامه های بلند پروازانه بپردازیم و ببینیم که در چنین سیاراتی چه انتظاراتی باید داشته باشیم و زندگی کردن چگونه خواهد بود.
انسان در فضا و سایارات دیگر چقدر زنده می ماند؟
- عطارد:
اگر می خواهید که این سیاره را ملاقات کنید و از نتایج ناخوشایند نیز دور باشید، نیاز به یک تایمر دارید . تغییرات دما در سیاره عطارد بسیار دیوانه کننده است و این تغییرات دما ممکن است به 800 درجه فارنهایت برسد، در حالی که در شب دما تا منفی 290 درجه فارنهایت افت می کند. عطارد بسیار آرام می چرخد و برای زنده ماندن بهتر است که تغییرات دمای طول روز را بدانیم اما در کل زمانی که می توانید در این سیاره بمانید و با تغییرات دما کنار بیاید، حدود 90 ثانیه می باشد.
انسان در سیاره عطارد چه مدت زنده می ماند؟
- مدت زنده ماندن انساس در ونوس:
اگر در زندگی شانس این را داشته باشید که پا در سیاره ونوس بگذارید، تنها یک ثانیه می توانید از آن لذت ببرید و البته استفاده از کلمه لذت بردن کمی اغراق آمیز می باشد زیرا نمی توانیم آن را با اعتماد کامل بیان کنیم و ممکن است که در انتهای آن یک ثانیه اقدام به خودکشی کنید.
اتمسفر و جو این سیاره 98 درصد از کربن دی اکسید می باشد و فشار نیز 90 بار بیشتر از زمین است و به همین دلیل سطوح کلی این سیاره از ابر های غلیظ تشکیل شده که باران سولفوریک اسید را می باراند و علاوه بر آن این سیاره بسیار داغ است و دمای میانگین آن حدود 800 درجه فارنهایت می باشد.
- مدت زنده ماندن انسان در مریخ:
اگرچه مریخ اولین کاندیدا برای سیاره گردی می باشد اما بیشترین مدتی که می توانید در این سیاره بمانید، تقریبا 80 ثانیه می باشد و اتمسفر و جو این سیاره 95 درصد از کربن دی اکسید است و مریخ بسیار سرد است و دمای متوسط آن منفی 80 درجه فارنهایت می باشد.
زنده ماندن انسان های در سیاره مریخ
- مدت زمان زنده ماندن انسان در مشتری:
بزرگترین سیاره در سیستم خورشیدی مشتری است که تنها می توانید یک ثانیه در آن را سپری کنید. سپس این سیاره بزرگ شما را با باده ای بسیار وحشتناک و طوفان ها شگفت زده خواهد کرد که بدن انسان توانایی مقابله با آن ها را ندارد . چنانچه در سرگرمی پلاس وی گفته ایم این سیاره با گاز احاطه شده که اساساً از هیدروژن و هلیوم می باشد و علاوه بر آن توده های گاز های دیگر نیز در سطح این سیاره وجود دارد و اصلا نمی توان تصور کرد که روزی بخواهیم پا به این سیاره بگذاریم.
- زمان زنده ماندن انسان در سیاره زحل:
یکی دیگر از فضا های بزرگ در سیستم خورشیدی زحل می باشد که به شما اجازه می دهد کمتر از یک ثانیه در آن قرار بگیرید و جدا از ابر های گازی، زحل به طور مداوم باد های بسیار قوی تولید می کند که می تواند سرعت آن به 1800 کیلومتر بر ساعت برسد و سیاره زحل طوفان های بسیار شدیدی در خود دارد که هیچ موجود زنده ای توانایی تحمل آن را ندارد.
انسان در فضا و سیارات دیگر چه مدت زنده می ماند؟
- اورانوس:
این سیاره با ترکیب داغی از آب، آمونیاک و متانول تشکیل شده است و در واقع هیچ وقت نمی توانیم بگوییم که چه مدت می توانید در این سیاره بمانید زیرا هیچ فرصتی برای فرود آمدن روی این سیاره وجود ندارد و بنابراین هیچ وقتی برای زنده ماندن ندارید . اورانیوم یکی دیگر از مواد بسیار سخت می باشد که زنده ماندن بر روی این سیاره را سخت می کند.
- مدت زمان زنده ماندن انسان ها در سیاره نپتون:
زمانی که فرد می تواند بر روی این سیاره زنده بماند، کمتر از یک ثانیه می باشد . وضعیت های بسیار بد در این سیاره می تواند هر جسمی را نابود کند که در کسری از ثانیه اتفاق می افتد و دلیل آن هم باد های بسیار قوی و پشت سر هم می باشد و این باد های وحشتناک روی سیاره نپتون گاهی اوقات سریع تر از سرعت صدا هستند.
اگر روزی دانشمندان راهی را برای سفر به هر سیاره ای در سیستم خورشیدی پیدا کنند و ما را شگفت زده کنند، گاز های سمی، باد های وحشی و دما های بسیار سخت باز هم همراه با این سیاره ها هستند و نمی توانیم در آن جا دوام بیاوریم و البته شاید تا چند سال آینده این امکان فراهم شود و نمی توان آن را به طور قطع غیرممکن دانست.