مهر: علیرضا رئیسی، افزود:قطعاً تا پایان سال دوز اول واکسن را به همه گروه های هدف خواهیم زد، اما اکنون استراتژی دولت باید این باشد که با چین قرارداد ببندیم تا واکسن این کشور که برای کودکان 5 سال به بالا تأیید شده است را خریداری کنیم، زیرا دانش آموزان به جهت دوری از مدرسه در حال آسیب هستند.
معاون بهداشت وزارت بهداشت با بیان اینکه فردی که واکسن زده است ناقل و حامل ویروس است و می تواند خانواده را دچار کند، اظهار داشت:در دنیا تحقیق شده است که رستوران ها بیشترین انتقال ویروس را انجام می دهند، بنابراین یکی از مکان هایی که باید دقت شود تا انتقال ویروس در فضای دانشگاهی در آن رخ ندهد، سلف سرویس ها و غذاخوری های دانشجویان و اساتید است. بهتر است غذاها را به شکل بیرون بر در اختیار دانشجویان قرار دهند، در فضای دانشگاهی نیز در فضای بسته اصلاً غذا سرو نشود و در فضای باز صورت گیرد.
وی با بیان اینکه هموطنان در سنین 70 سال به بالا در کشور واکسینه شده اند، افزود:بنا بود تا پایان خرداد 1400 هموطنان در سنین 60 سال به بالا را بتوانیم واکسینه کنیم که با توافقی که در این خصوص صورت گرفته است و بر اساس پیش بینی که وجود دارد، این گروه تا نیمه تیر ماه واکسینه خواهند شد.
معاون بهداشت وزارت بهداشت در خصوص امکان واکسیناسیون دانشجویان جهت آغاز آموزش حضوری دانشگاه ها، گفت:بنده آنقدر که نگران شروع آموزش حضوری مدارس هستم، نگرانی در خصوص دانشجویان ندارم زیرا دانشجویان بالغ هستند و به هر نحوی دارای ابزار و تجهیزات الکترونیکی در این خصوص هستند که به آنها اجازه می دهد بتوانند به هر شکلی دروس را به شکل مجازی بگذرانند اما برای دانش آموزان نیازمند تصمیم جدی هستیم، خصوصاً برای مدارس ابتدایی تا نظام آموزشی بیش از این دچار صدمه و آسیب نشود.
رئیسی با بیان اینکه دانش آموز مقطع اول ابتدایی که نه نیمکت و همکلاسی و نه زنگ استراحت و هم شاگردی را دیده است، دچار صدمات بسیار در حوزه آموزش خصوصاً در پایه اول خواهند شد، ابراز داشت:ما اکنون برخی دانش آموزان دوم ابتدایی را داریم که خواندن را آموخته اند اما نوشتن را نیاموخته اند و این بسیار نگران کننده است.
انتهای پیام/م