مواد لازم برای ساچر کیک
- شکلات خرد شده :100 گرم
- زرده تخم مرغ:4 عدد
- سفیده تخم مرغ :5 عدد
- آرد :65 گرم
- شکر:70 گرم
- نمک :به مقدار کم
- مارمالاد زردآلو :130 تا 150 گرم
- کره :65 گرم
گاناش
- شکلات خرد شده :100 گرم
- خامه :100 گرم
طرز تهیه ساچر کیک
ابتدا شکلات و کره در یک ظرف فلزی بریزید و با حرارت غیر مستقیم آب کنید، سپس کناری بگذارید تا خنک شود.
حالا زرده ها را به شکلات خنک شده افزوده و نمک را هم بریزید و هم بزنید تا حدی که مواد با هم مخلوط شوند.
در مرحله بعد سفیده ها را در کاسه ای دیگر بریزید و با هم زن بزنید تا کف کند، شکر را به تدریج بپاشید و هم بزنید تا مواد کاملا با هم مخلوط شده و فرم بگیرد.
حالا سفیده و آرد الک شده را یک در میان و در سه مرحله به مخلوط شکلات اضافه کرده و با لیسک به آرامی هم بزنید تا خمیری یکدست درست شود.
در آخر خمیر کیک را داخل قالب مورد نظر بریزید و برای 20 دقیقه در فری که با دمای 180 درجه سانتی گراد گرم شده قرار دهید.
بعد از اینکه کیک پخت و کمی خنک شد آن را به شکل افقی برش زده و مارمالاد را کمی گرم کرده و روی لایه های کیک بمالید.
لایه های کیک را روی هم قرار داده و روی آن را با سلفون بپوشانید و یک جسم سنگین روی آن قرار داده و در یخچال بگذارید تا لایه ها به هم بچسبد.
در این فاصله شکلات را آب کرده و با خامه مخلوط کنید، سپس آن را روی کیک بریزید و با کاردک پخش کنید
نکات تکمیلی در مورد ساچر کیک
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 20دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 20دقیقه میباشد .
ساچر کیک را می توانید در وعده میان وعده - دسر - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .