مواد لازم سس باربکیو
- شکر قهوه ای کمرنگ :3 قاشق غذاخوری
- سیر له شده :4 حبه
- پیاز کوچک ریز خرد شده :1 عدد
- خردل :1 قاشق غذاخوری
- سرکه بالزامیک :1/3 پیمانه
- پرک فلفل قرمز (فلفل قرمز خشک و خرد شده) :1 قاشق غذاخوری
- سس گوجه فرنگی :2 پیمانه
- شیرهٔ انگور :1 قاشق غذاخوری
- سس سویا :1/3 پیمانه
- روغن زیتون :1 قاشق غذاخوری
- دانه های فلفل سیاه خرد شده :¼ قاشق چایخوری
طرز تهیه سس باربکیو
روغن را داخل یک قابلمه کوچک روی حرارت ملایم داغ کنید و پیاز و سیر را داخل آن به مدت 5 دقیقه سرخ کنید تا نرم شوند.بعد پرک فلفل قرمز را اضافه کنید و 30 ثانیه ای هم بزنید.
بعد حرارت را کم کنید و سس سویا ، روغن زیتون ، شیره انگور ، سس گوجه فرنگی ، خردل و سرکه بالزمیک را به همراه فلفل سیاه خرد شده در قابلمه بریزید و به سس اضافه کنید.
سس باید حدود 10 دقیقه ای بپزید تا به قوام کافی برسد.
نکات تکمیلی در مورد سس باربکیو
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 10دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 20دقیقه میباشد .