وی فور یو
2 سال پیش / خواندن دقیقه

سس باربیکیو | طرز تهیه “سس باربیکیو” آسیایی (Satay sauce)

سس باربیکیو | طرز تهیه “سس باربیکیو” آسیایی (Satay sauce)

خوردن غذاهای کبابی با سس های مخصوص لذیذتر از آن چیزی است که تصورش را بکنید.

 مواد لازم سس باربیکیو آسیایی (Satay sauce)

  • شیر نارگیل :500 میلی لیتر
  • پیاز :1 عدد
  • فلفل قرمز چیلی :1 عدد
  • سیر :1 عدد
  • کره بادام زمینی :2 قاشق غذاخوری
  • سس سویا :1 قاشق غذاخوری
  • شکر قهوه ای :1 قاشق غذاخوری
  • پرک فلفل قرمز :1 قاشق غذاخوری
  • روغن مایع :1 قاشق غذاخوری

طرز تهیه سس باربیکیو

طرز تهیه سس باربیکیو آسیایی (Satay sauce)

تابه ای را روی حرارت ملایم قرار دهید و مقداری روغن داخل تابه بریزید تا داغ شود. سپس پیاز و سیر رنده شده را به روغن اضافه کنید و تفت دهید . در هنگام تفت پیاز و سیر فلفل قرمز چیلی را هم خرد کنید و داخل پیاز ها بریزید تا تفت بخورد.

بعد از تفت دادن این مواد سس سویا ، کره بادام زمینی و شکر را هم  اضافه کنید و هم بزنید تا مواد کاراملی رنگ شوند. در آخر شیر نارگیل را به بقیه مواد تفت داده شده اضافه کنید و اجازه دهید تا به جوش بیاید.

سپس  سس  غلیظ و آماده شده را به صورت گرم سرو کنید.

طرز تهیه سس باربیکیو

نکات تکمیلی در مورد سس باربیکیو

زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .


هر آنچه میخواهید در اینجا بخوانید
شاید از نوشته‌های زیر خوشتان بیاید
نظر خود را درباره این پست بنویسید ...

منوی سریع