مواد لازم سس باربیکیو آسیایی (Satay sauce)
- شیر نارگیل :500 میلی لیتر
- پیاز :1 عدد
- فلفل قرمز چیلی :1 عدد
- سیر :1 عدد
- کره بادام زمینی :2 قاشق غذاخوری
- سس سویا :1 قاشق غذاخوری
- شکر قهوه ای :1 قاشق غذاخوری
- پرک فلفل قرمز :1 قاشق غذاخوری
- روغن مایع :1 قاشق غذاخوری
طرز تهیه سس باربیکیو آسیایی (Satay sauce)
تابه ای را روی حرارت ملایم قرار دهید و مقداری روغن داخل تابه بریزید تا داغ شود. سپس پیاز و سیر رنده شده را به روغن اضافه کنید و تفت دهید . در هنگام تفت پیاز و سیر فلفل قرمز چیلی را هم خرد کنید و داخل پیاز ها بریزید تا تفت بخورد.
بعد از تفت دادن این مواد سس سویا ، کره بادام زمینی و شکر را هم اضافه کنید و هم بزنید تا مواد کاراملی رنگ شوند. در آخر شیر نارگیل را به بقیه مواد تفت داده شده اضافه کنید و اجازه دهید تا به جوش بیاید.
سپس سس غلیظ و آماده شده را به صورت گرم سرو کنید.
نکات تکمیلی در مورد سس باربیکیو
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .