مواد لازم سوفله بادنجان با پنیر ریکوتا
- سس مارینارا :2 پیمانه
- آویشن (اُرگانو ) خرد شده :2 قاشق چایخوریخشک شده
- پنیر پارمزان رنده شده :1 پیمانه
- تخم مرغ :3 عدد بزرگ
- پنیر ریکوتا نیم چرب (یا پنیر گودا) :1 ⅔پیمانه(400 گرم)
- نمک درشت و فلفل آسیاب شده :به مقدار لازم
- روغن زیتون :3 قاشق غذاخوری
- بادنجان :400 گرم
طرز تهیه سوفله بادنجان با پنیر ریکوتا :
ابتدا بادنجان ها را پوست گرفته و ورقه ای برش بزنید ، سپس در آب و نمک بخوابانید تا تلخی اش گرفته شود.
تابه ای را روی حرارت قرار داده و کمی روغن بریزید تا داغ شود ، بادنجان ها را خشک کرده و با روغن سرخ کنید.
در این میان کاسه ای بردارید و 3 عدد تخم مرغ را داخل آن بشکنید و خوب مخلوط نمایید ، نمک ، فلفل، پنیر ریکوتا و نصفی از پنیر پارمزان را افزوده و در آخر ارگانو را بریزید و همه مواد را با هم مخلوط نمایید.
قالب را با روغن چرب کرده و یک لایه از بادنجان های سرخ شده را داخل آن بچینید. سپس یک پیمانه از سس مارینارا را بریزید و مقداری از مخلوط پنیر ریکوتا را روی آن پخش کنید.
لایه ها را به این ترتیب ادامه دهید تا زمانی که مواد تمام شود. آخرین لایه را با پنیر پارمزان کامل کنید.
قالب را برای 25 دقیقه در فری که با دمای 230 درجه سانتی گراد گرم شده قرار دهید. بعد از سپری شدن زمان مورد نظر ، قالب را از فر خارج کرده و اجازه دهید خنک شود، سپس سوفله را از قالب بیرون آورده و میل کنید.
نکات تکمیلی در مورد سوفله بادمجان
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 20دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 1 ساعت میباشد .
سوفله بادمجان را می توانید در وعده نهار - شام - پیش غذا - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 2 نفر مناسب میباشد .