مواد لازم برای سوپ اسفناج ایتالیایی
- اسفناج تازه:510 گرم
- پیاز متوسط خرد شده:یک عدد
- سیر رنده شده:4 حبه
- پودر سبزیجات معطر :دو قاشق چای خوری
- کره:دو قاشق غذاخوری
- آب مرغ :850 گرم
- سیب زمینی خرد شده :یک عدد
- شاهی آبی:دو پیمانه
- پنیر پارمسان رنده شده :60 گرم
- گوجه فرنگی کوچک خرد شده :دو عدد
- نمک :به مقدار لازم
سوپ اسفناج
طرز تهیه سوپ اسفناج ایتالیایی
قابلمه مناسبی را انتخاب کنید و کره را داخل آن بگذارید تا آب شود. سپس سیر، پیاز و سبزیجات معطر را داخل کره و با حرارت ملایم تفت دهید تا پیاز سبک شود.
بعد از 5 دقیقه آب مرغ و سیب زمینی را به داخل قابلمه اضافه کنید و حرارت را بالا ببرید و اجازه دهید بجوشد. پس از جوشیدن، در قابلمه را بگذارید تا سیب زمینی ها نرم شوند.
دو پیمانه از اسفناج تازه را کنار بگذارید و مابقی آن را داخل قابلمه بریزید و اجازه دهید 5 دقیقه بپزد.
سپس قابلمه را از روی حرارت بردارید و محتویات داخل آن را درغذاساز بریزید و انقدر هم بزنید تا به پوره تبدیل شود.
مجددا مواد پوره شده را داخل قابلمه برگردانید و روی حرارت قرار دهید و مقداری هم نمک به آن اضافه کنید تا سوپ مزه دار شود.
سوپ آماده شده را با مابقی برگ های تازه اسفناج، شاهی آبی و گوجه فرنگی سرو کنید.
پخت سوپ اسفناج
نکات تکمیلی در مورد سوپ اسفناج
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 10دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 35دقیقه میباشد .
سوپ اسفناج را می توانید در وعده پیش غذا - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 6 نفر مناسب میباشد .