طرز تهیه سوپ سه گوجه
اگر شما اهل خوردن سوپ باشید قطعا دوست دارید همه ی طعم های آن را امتحان کنید.سوپ ها با مواد مختلفی تهیه می شوند که هم میتواند بسیار مغذی و هم رژیمی باشد. سوپ سه گوجه یکی از سوپ های خوشمزه و خوش رنگ است که برای گیاهخواران بسیار مناسب است و میتواند یک پیش غذای لذیذ شود.
مواد لازم برای سوپ سه گوجه
- گوجه فرنگی خشک :¾ پیمانه
- کنسرو گوجه فرنگی :1 قوطی 800 گرم
- پیاز درشت خرد شده :1 عددسوپ
- رب گوجه فرنگی کم نمک :85 گرم
- آب مرغ کم نمک : 400 گرم
- کره یا روغن زیتون :1 قاشق غذاخوری
- گشنیز تازه خرد شده :2 قاشق غذاخوری
- کرفس تازه خرد شده :نصف پیمانه
- آب لیموترش : 2 تا 3 قاشق چای خوری
- خامه صبحانه و جعفری تازه :برای تزیین
طرز تهیه سوپ سه گوجه
مرحله اول:
برای تهیه سوپ سه گوجه باید در یک قابلمه مناسب پیاز خرد شده را با کمی روغن یا کره به مدت 10 دقیقه تفت دهید تا رنگ پیاز طلایی شود.بعد نصف پیمانه گوجه فرنگی خشک را با آب مرغ ، رب گوجه فرنگی ، کرفس و کنسرو گوجه فرنگی به پیاز اضافه کنید و منتظر بمانید تا مواد به جوش بیایند.بعد از جوش آمدن حرارت را کم کنید تا مواد کنارهم تا 20 دقیقه ریز جوش بپزند.
مرحله دوم:
در فاصله پختن مواد داخل قابلمه نصف دیگر گوجه فرنگی های خشک را با کمی آب مخلوط کنید و داخل مایکروفر به مدت یک دقیقه قرار دهید بعد هم خردش کنید.
مرحله سوم:
مخلوط گوجه فرنگی پخته شده را به همراه گوجه فرنگی های خشک خرد شده در مایکروفر داخل غذا ساز بریزید تا کاملا یکدست شوند و به شکل پوره شوند.
در آخر هم به سوپ آب لیمو اضافه کنید.و هنگام سرو با خامه و جعفری خرد شده تزیین کنید.
نکات تکمیلی در مورد سوپ سه گوجه
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 20دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 40دقیقه میباشد .
سوپ سه گوجه را می توانید در وعده پیش غذا - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .