مواد لازم سوپ گوجه فرنگی
- گوجه فرنگی متوسط:4 عدد
- کره:1 قاشق غذاخوری
- پیاز متوسط رنده شده :1 عدد
- آرد:1 قاشق غذاخوری
- رب گوجه فرنگی :1 قاشق غذاخوری
- آب گوشت :1 پیمانه
- ریحان تازه یا خشک :1 قاشق چایخوری
- جعفری تازه یا خشک :1 قاشق چایخوری
- نمک و فلفل سیاه :به میزان لازم
سوپ گوجه فرنگی
طرز تهیه سوپ گوجه فرنگی
مقداری آب داخل قابلمه ای بریزید و بگذارید تا بجوشد.بعد گوجه ها را برای 2 الی 3 دقیقه درآب جوش بیندازید تا پوست گوجه ها راحت تر کنده شوند.
پوست گوجه ها را بعد از خنک شدن می کنیم و خرد می کنیم. بعد داخل همزن میریزیم تا پوره ای شکل شود.
در مرحله بعد کره را داخل قابلمه ای قرار می دهیم و روی حرارت ملایم ذوب می کنیم. سپس پیاز رنده شده را در آن تفت می دهیم تا نرم و طلایی شود.
بعد آرد را اضافه می کنیم و 2 دقیقه ای هم می زنیم.بعد آرد رب گوجه را اضافه می کنیم و یکی دو دقیقه دیگر هم می زنیم.
در مرحله آخر گوجه های پوره شده را به همراه آب گوشت ، نمک و فلفل سیاه به بقیه مواد سوپ اضافه میکنیم و می گذاریم تا بجوش بیاید.
بعد از جوشیده شدن سوپ حرارت را کم کنید و بگذارید تا به مدت نیم ساعت روی حرارت ملایم پخته شود.
در هنگام سرو سوپ ریحان و جعفری را روی آن بریزید و سوپ را داغ میل کنید.
طرز تهیه سوپ گوجه فرنگی
نکات تکمیلی در مورد سوپ گوجه فرنگی
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 2 ساعت و و 30دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 45دقیقه میباشد .
سوپ گوجه فرنگی را می توانید در وعده پیش غذا - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 2 نفر مناسب میباشد .