وی فور یو
یک سال پیش / خواندن دقیقه

سینه مرغ پر شده | طرز تهیه سینه مرغ پر شده با سس ترخون

سینه مرغ پر شده | طرز تهیه سینه مرغ پر شده با سس ترخون

در این بخش از آشپزخانه پلاس وی غذایی متفاوت با مرغ را آموزش خواهیم داد.طرز تهیه سینه مرغ پر شده با سس ترخون را در آشپزخانه پلاس وی ببینید.

 مواد لازم برای سینه مرغ پر شده با سس ترخون

 
کنجد آسیاب شده :2 پیمانه
فیله سینه مرغ :300 گرم
کدو حلوایی پخته شده :یک پیمانه
پیاز داغ :یک پیمانه
رب انار :1/3 پیمانه
شکر :1/2 پیمانه
کره :به میزان لازم
نمک و زردچوبه :به میزان لازم
آب :4 پیمانه
 
سینه مرغ پر شده

طرز تهیه سینه مرغ پر شده با سس ترخون

فیله مرغ را با کره تفت دهید.
زردچوبه اضافه و بعد کنجد را اضافه کنید و خیلی کم تفت دهید (اگر زیاد تفت دهید می سوزد و تلخ می شود) .
آب را هم اضافه کنید و به همراه کدو حلوایی بگذارید تا خورشت بجوشد.
زیر آن را کم کنید و بگذارید تا حدودا 1/5 ساعت ریز بجوشد.
در آخر نمک، شکر و رب انار را اضافه کنید و مجددا بگذارید حدود نیم ساعت بجوشد تا خورشت جا بیفتد.
 
سینه مرغ پر شده با سس ترخون

نکات تکمیلی در مورد سینه مرغ پر شده

زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 45دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 30دقیقه میباشد .
سینه مرغ پر شده را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .


هر آنچه میخواهید در اینجا بخوانید
شاید از نوشته‌های زیر خوشتان بیاید
نظر خود را درباره این پست بنویسید ...

منوی سریع