4 روش ساده و عالی برای پختن شاه بلوط و استفاده از خواص آن
چگونه پخت شاه بلوط را به روش صحیح انجام دهیم؟ چگونه اطمینان حاصل می کنید شاه بلوط به درستی پخته شده اجاق گاز، شومینه، همچنین فرنیز یکی از رایج ترین روش ها برای پختن شاه بلوط است همچنین می شود آن ها را به تنهایی یا همراه با مواد دیگر خورد . در این بخش از پلاس وی به تمام ویژگی های شاه بلوط می پردازیم که چطور آن ها را انتخاب و حتی آن ها را ذخیره کنیم، هم خام و هم پخته.
همه چیزی که باید در مورد شاه بلوط بدانید:
شاه بلوط ویژگی های بسیار زیادی دارند که برای بدن خوب هستند. آن ها عاری از کلسترول و گلوتن اما غنی از نمک های معدنی ، فیبر ،انرژی ، فسفر هستند . فسفر برای سیستم عصبی مهم و برای کم خونی و کمبود آهن توصیه می شود؛ آن ها همچنین برای سلامت روده و به عنوان عوامل ضد التهاب مهم تلقی می شوند. افراد مبتلابه کولیت و مشکلات تنفسی به شاه بلوط حساسیت دارند.
نحوه نگهداری شاه بلوط
چطور شاه بلوط را انتخاب و بچینید :
اگرچه ما اغلب شاه بلوط را فراموش می کنیم،اما باید با توجه به معیارهای خاصی که کیفیت آن ها را تضمین می کنند ، انتخاب شود. اگر تصمیم گرفتید که آن ها را جمع آوری کنید، به یاد داشته باشید که تنها باید آن هایی را جمع آوری کنید که از درخت افتاده اند ، تضمین کیفیت آن است .اگر از سوپرمارکت یا خواربار فروشی خریداری می کنید، به یاد داشته باشید که آن ها چک کنید تا سالم با پوست محکم و نرم باشند اگر پوست چین خورده داشته باشد ، به این معنی است که شاه بلوط پیر شده و
اگر پوست آن دارای سوراخ های کوچک باشد ، به این معنی است که شاه بلوط مورد حمله انگل ها قرار گرفته اند.
روش انتخاب شاه بلوط خوب
حالا 4 روش پخت شاه بلوط را امتحان کنید :
چگونه شاه بلوط را روی شومینه به روش ایتالیایی بپزید
همانطور که گفت شد شاه بلوط کباب شده روی شومینه داخل ماهی تابه پخته می شوند. روش پخت کلاسیک ایتالیایی برای آماده کردن شاه بلوط کباب شده ، است :شاه بلوط را با تمرین برش افقی حدود 2 سانتیمتر از طول بدون رسیدن به مغز آن بدهید آن را در ماهی تابه داغ پهن و روی شعله داغ قرار دهید. در مورد شومینه خاکستر گرم آماده و آن را روی تابه قرار دهید مراقب باشید و مخلوط کنید تا از سوختن شاه بلوط ها جلوگیری کنید. شاه بلوط که روی شومینه درست می شود وقتی بیرون آن سرخ می شود،آماده و داخل آن ها کاملا زرد است.
چگونه شاه بلوط را در فر بپزید:
پخت شاه بلوط سریع و آسان است آن ها را داخل یک سینی پخت نچسب ( یا یک سینی پوشانده شده با کاغذ فر ) قرار دهید و در دمای متوسط ( 180 / درجه 200 ) به مدت حداکثر 30 دقیقه بسته به اندازه شاه بلوط درست کنید. حتی در این مورد، بیرون شاه بلوط در انتهای پخت برشته می شود. همین عملکرد را می توان با استفاده از فر مایکروویو و زمان پخت 3 دقیقه با حداکثر توان تکرار کرد.
خواص شاه بلوط و نحوه پختن آن
چگونه شاه بلوط را روی گاز بدون ماهی تابه بپزید:
اگر شومینه ندارید و نمی خواهید از فر استفاده کنید، می توانید شاه بلوط را در ماهی تابه بپزید تا شبیه آن هایی باشند که در فر یا شومینه پخته می شوند. این روش ساده است:آنها را 10 دقیقه در آب شور قرار دهید تا نرم شوند ، سپس خشک شوند برش دهید و روی ماهی تابه نچسب قرار داده و اطمینان حاصل کنید به سمت بالا است. 5 دقیقه روی شعله متوسط بپزید برگردانید سپس پنج دقیقه دیگر بپزید وقتی سطح آن برشته می شود آماده است .
چگونه شاه بلوط را بجوشانید؟
یک روش پخت بسیار رایج آن است که روی گاز بپزید.شاه بلوط را باید ببرید و داخل قابلمه کاملا بزرگ بریزید؛ با آب سرد بپوشانید (بدون نمک ) و اجازه دهید بپزد تا آماده شود ، که با زدن چنگال به شاه بلوط و یا صرفا با چشیدن ، متوجه می شوید . در هر دو مورد، باید پوست آنها را تا زمانی که گرم است کند بنابراین پوست آن به راحتی کنده می شود.اگر شاه بلوط بخرید ، بچینید یا انبار کنید ، قبل از پخت بهترین راه این است که آن را تازه نگه دارید.
روشهای پختن شاه بلوط
شاه بلوط را در فریزر نگه دارید با روش صحیح :
برای اینکه آن را در فریزر نگه داری کنید آن ها را بدون شستن خوب تمیز کنید. شاه بلوط را در کیسه قرار دهید و فریز کنید؛ می توانید آن را 12 ماه استفاده و در صورتی که می خواهید در آب جوش یا روی شومینه یا فر بپزید بدون اینکه آب شود.شاه بلوط می تواند حتی زمانی که پخته شده فریز شود:فقط پوست آن ها را بکنید و در کیسه های مناسب قرار دهید، به خاطر داشته باشید زمان نگه داری در این حالت به حداکثر 6 ماه کاهش پیدا می کند.
شاه بلوط در آب نگه دارید:
روش تخلیه نیازمند این است که 4 روز در آب قرار داده شوند و هر 24 ساعت نیمی از آب را عوض کنید . پس از 4 روز، آب باید به طور کامل برای 5 روز بعد عوض شود شاه بلوط باید به طور مداوم در مایع غوطه ور شود هنگامی که پنج روز اخیر سپری شد، شاه بلوط زهکشی و خشک می شود اغلب آن ها را جابجا می کنند. زمانی که کاملا خشک شد، می توانید 3 ماه آن را در مکانی خنک و خشک نگه دارید. این روش عمدتا برای شاه بلوط و نه برای کالاهای خریداری شده استفاده می شود.