روش کاملا اشتباه شستشوی سبزیجات
هرکدام از شما خنم ها برای شستشوی سبزیجات روشی را استفاده می کنید که یکی از رایج ترین انها استفاده از نمک و مایع ظرفشویی است ولی آیا این روش قابل تایید و پاک کننده کامل سبزیجات از سموم شیمیایی است یا خیر؟
سبزیجات را با نمک و مایع ظرفشویی نشویید
شست و شوی سبزیجات با نمک و یا مایع ظرفشویی بدترین کار ممکن در هنگام شست و شو سبزیجات است. این کار غلطی است که در جامعه رایج شده، چرا که استفاده از این مواد برای شست و شوی سبزیجات بی فایده است.
باید از سبزیجاتی استفاده کرد که با آبهای آلوده آبیاری نشده اند و در نهایت با شست و شوی آن ها با مواد ضدعفونی کننده و یا پرکلرین، میکروب زدایی کرد تا سلامت آن ها تامین شود.
روش اشتباه شستشوی سبزیجات
یکی از بیماری هایی که از این طریق منتقل می شود، بیماری حصبه یا تیفوئید است. این بیماری یک بیماری حاد باکتریال است که عامل آن باکتری به نام سالمونلاتیفی است؛ با خوردن آب آلوده به مدفوع یا ادرار انسان، این باکتری به بدن انسان منتقل می شود. زمانی که این میکروب از بدن بیمار خارج شود می تواند توسط دست هایی که بعد از دستشویی رفتن خوب شسته نشده اند و با آب و غذای دیگر افراد سر و کار دارد، انتقال یابد.
میوه و سبزیجات خام که کاملاً تمیز و ضد عفونی نشده است نیز از راه های سرایت بیماری است. آبیاری سبزیجات با فاضلاب و یا دفع نامطمئن فاضلاب و سرایت آن به آب آشامیدنی از دیگر راه های انتقال میکروب این بیماری است. بهترین علامت این بیماری، تب طولانی مقاوم به درمان است، اما با شروع علائم، شخص احساس ناخوشی، خواب آلودگی، درد شکم و تب دارد.
ممکن است در بالغین شروع علائم با یبوست و در اطفال شروع علائم با اسهال خفیف و درد شکمی همراه باشد و اگر بیماری طول بکشد شخص اشتهای خود را از دست داده و در نتیجه لاغری و کاهش وزن را در او مشاهده خواهیم کرد. شستن صحیح دست ها، پختن کامل موادغذایی، شناسایی افراد ناقل و برقراری محدودیت شغلی و درمان آنها را مهمترین اقدامات بهداشتی و پیشگیری در مورد این بیماری دانست.