آموزش ساخت شومینه رومیزی
اگر به دنبال ایده های خاص و تزیینات منحصر به فرد منزل هستید پیشنهاد میکنم حتما این شومینه رومیزی که به شکل کاسه آتشی است را درست کنید و دکوراسیونی متفاوت داشته باشید.
تصور کنید یک آتشدان کوچک و بی خطر به اندازه یک کاسه بزرگ روی میز پذیرایی تان داشته باشید! چه زمستان دلچسبی می شود! ساخت این کاسه زیبا و شیک کاری ندارد، درستش کنید!
شومینه رومیزی و جالب
همه ما فضای خالی برای نصب شومینه در خانه نداریم. اگر شما هم جز این دسته هستید، این کاسه های کوچک آتشی انتخابی بسیار عالی برای شما است. این کاسه زیبا را درون حیاط تان روی میز یا زمین هم می توانید قرار دهید. این آتشدان از جنس بتن خواهد بود و آتش آن هم به خاطر ژل های آتشگیر است.
در کل هزینه ساخت این شومینه رومیزی بسیار ارزان است و شما می توانید چند عدد از آن را برای نقاط مختلف خانه و حیاط تان درست کنید.
این کاسه آتشی هدیه خوبی برای کسانی که به مدرن و شیک بودن خانه شان اهمیت می دهند هم هست!
به چه وسایلی نیاز داریم؟
– 2 کاسه به عنوان قالب، که یکی کوچکتر از دیگری باشد (از کاسه هایی استفاده کنید که اگر خراب یا کثیف هم شدند مشکلی نداشته باشید)
– بتن آماده (ما از انواعی که سریع آماده می شوند استفاده کردیم)
– اسپری آشپزی (اسپری هایی که اجازه نمی دهند غذا به ظرف بچسبد)
– سمباده
– سنگریزه
– یک جسم سنگین (سنگ یا هر چیز دیگری با وزن زیاد)
– سنگ های دکوری شومینه یا سنگریزه های شیشه ای مقاوم به آتش
– 1 قوطی ژل آتشگیر
– سیم چین
– صفحه فلزی مشبک
– دستکش کار
مرحله اول
سیمان را طبق دستور تهیه، با مقدار مناسبی آب مخلوط کنید. به اندازه ای سیمان درست کنید که 80 تا 90 درصد کاسه بزرگ تان را پر کند و مواظب باشید که قرار است کاسه کوچک را درون کاسه بزرگ بگذارید، و ممکن است سیمان اضافی از درون کاسه سر ریز کند.
مرحله دوم
درون کاسه بزرگ تر اسپری آشپزی بپاشید تا بعدا سیمان به راحتی از داخل آن خارج شود. حالا سیمان را درون کاسه بزرگ بریزید.
مرحله سوم
کاسه را به آرامی تکان دهید و به اطراف آن ضربه های آرامی وارد کنید تا حباب های احتمالی درون سیمان به سطح بیایند و از بین بروند.
مرحله چهارم
وقتی که دیگر حبابی به سطح سیمان نیامد، کاسه کوچکتر را بردارید و به خارج آن اسپری آشپزی بپاشید. حالا کاسه کوچتر را در مرکز کاسه بزرگ تر قرار دهید و آن را به پایین فشار دهید تا حفره ای درون سیمان ایجاد شود، و لبه سیمان در طرف بالا بیاید. حالا جسم سنگینی را در وسط کاسه کوچک بگذارید تا کاسه بالا نیاید. برای این کار می توانید از ظرفی حاوی سنگریزه استفاده کنید تا بتوانید فشار را در محلی که می خواهید داشته باشید.
مرحله پنجم
حالا اجازه دهید سیمان تان خشک شود. اگر از انواعی که سریع آماده می شوند استفاده کرده اید، کارتان 24 تا 48 ساعت بعد حاضر شده است. برای اینکه مطمئن شوید حاضر است به رنگ سیمان نگاه کنید، اگر روشن تر شده بود و نقاط تیره ای که همچنان خمیری بودند باقی نمانده بود، کارتان آماده است.
مرحله ششم
حالا سیمان را از کاسه خارج کنید. اگر مقدار کافی اسپری آشپزی (روغن) به کاسه ها زده باشید، سیمان تان به راحتی خارج می شود.
مرحله هفتم
حالا با استفاده از سمباده لبه های کار را صاف کنید. البته این مرحله اختیاری است.
مرحله هشتم
در این مرحله با استفاده از صفحه فلزی مشبک نواری تهیه می کنیم که به اندازه دور قوطی ژل آتشگیر باشد. این نوار به ما اجازه می دهد، زمانی که ژل درون قوطی تمام شده، قوطی را به راحتی تعویض کنیم. برای برش شبکه فلزی دستکش بپوشید و با استفاده از سیم چین نواری به اندازه دور قوطی ببرید.
لبه های تیز نوار را به پایین خم کنید تا در هنگام برخورد دست با آنها آسیب نبینید. حالا دو لبه ایجاد شده را، به وسیله خم کردن سیم های فلزی، در هم گیر کنید. حواستان باشد که جای کافی برای قرار گیری قوطی فلزی، درون استوانه ایجاد شده، بگذارید.
مرحله نهم
یک لایه نازک سنگریزه درون قالب سیمانی بریزید و استوانه فلزی را درون آن قرار دهید. حالا قوطی ژل را درون استوانه قرار دهید و مقدار بیشتری سنگریزه بریزید. حواستان باشد که لبه قوطی باید بالاتر از سنگریزه ها باشد.
مرحله دهم
برای اینکه از افتادن سنگریزه ها یا سنگ های شیشه ای درون قوطی ژل جلوگیری کنید، از صفحه فلزی، دایره ای اندکی بزرگ تر از اندازه دهانه قوطی ببرید. درب قوطی را بردارید و دایره فلزی مشبک را مانند کاوری روی قوطی قرار دهید.
مرحله یازدهم
حالا زمان اضافه کردن سنگریزه ها یا تکه های شیشه مقاوم به آتش است. کاور فلزی روی قوطی را با دست نگه دارید و سنگ ریزه ها را به کاسه اضافه کنید. سنگ ها را از روی کاور کنار بزنید. تمام شد!
حالا کاسه آتشی تان برای گرم کردن دورهمی ها آماده ست! لذت ببرید!
تذکر! از قرار دادن کاسه در نزدیکی اشیا آتشگیر اجتناب کنید. همچنین کاسه را روشن رها نکنید و قبل از ترک محل آن را خاموش کنید. به تذکرات روی قوطی ژل آتشگیر دقت کنید.