وی فور یو
2 سال پیش / خواندن دقیقه

شیرینی برنجی | طرز تهیه “شیرینی برنجی” با مایکروویو

شیرینی برنجی | طرز تهیه “شیرینی برنجی” با مایکروویو

“شیرینی برنجی” از جمله شیرینی های سنتی و محبوب است که در این مطلب طرز تهیه آن را با مایکروویو آموزش خواهیم داد.

مواد لازم برای تهیه شیرینی برنجی با مایکروویو

  • تخم مرغ:یک عدد
  • آرد گندم :50 گرم
  • آرد برنج الک شده :200 گرم
  • پودر هل:سه چهارم قاشق چایخوری
  • بیکینگ پودر:نصف قاشق چایخوری
  • پودر قند:100 گرم
  • کره :100 گرم
  • گلاب:یک و نیم قاشق سوپخوری
  • تخم خرفه برای تزیین :به مقدار کافی
شیرینی برنجی

پخت شیرینی برنجی در مایکروویو

تهیه شیرینی برنجی در مایکروویو

برای پخت شیرینی ابتدا لازم است دستگاه مایکروویو را گرم کنید و برای این کار کلید پیش گرمایش کانوکشن را روی دمای 150 درجه سانتی گراد تنظیم کنید.

سپس آرد گندم را به همراه آرد برنج ، هل و بیکینگ پودر با کره مخلوط کنید و هم بزنید تا به صورت خرده های نان در بیایند.

در ظرفی دیگر تخم مرغ را بشکنید و با چنگال هم بزنید تا سفیده و زرده آن با هم یکدست شوند. بعد پودر قند و گلاب را هم به آن اضافه کنید.

سپس تخم مرغ را به مخلوط آرد بیافزایید و خوب هم بزنید تا به شکل خمیر نرم و یکدستی دربیاید.

خمیر بدست آمده را داخل یک عدد کیسه فریزر قرار دهید و به مدت 2 تا 3 ساعت در یخچال استراحت کند.

بعد از ور آمدن خمیر ، از آن به اندازه یک فندق بزرگ جدا کنید و در دستتان گرد کنید و داخل ظرف مناسب پخت شیرینی قرار دهید.

و یا می توانید برای تزئین روی شیرینی از مهر چوبی استفاده کنید، فقط باید دقت کنید که مهر را بر روی خمیر خیلی فشار ندهید، چون این کار باعث ترک خوردن شیرینی ها میشود. بعد روی خمیر کمی تخم خرفه بپاشید.

وقتی شیرینی ها را داخل ظرف چیدید ، آن را روی سه‌پایه کوتاه فلزی در مایکروویو قرار دهید و اجازه دهید به مدت 20 دقیقه با دمای 150 درجه سانتی گراد بپزد و زیر شیرینی کمی طلایی شود.

 
شیرینی برنجی با مایکروویو
پخت ساده و آسان شیرینی برنجی

نکات ضروری برای پخت شیرینی برنجی:

  1. در صورت استفاده از مهر چوبی برای تزئین شیرینی حتما آن را در آرد بزنید تا به خمیر نچسبد.
  2. وقتی شیرینی ها را از داخل مایکروویو بیرون آوردید اجازه دهید تا کمی سرد شود و بعد از ظرف جدا کنید.
  3. برای درست کردن شیرینی برنجی زعفرانی می توانید کمی آب زعفران به خمیر اضافه کنید تا شیرینی زعفرانی شود.
  4. در هنگام گرم کردن دستگاه مایکروویو باید دستگاه خالی باشد.
  5. بسته به سایز مایکروویو شیرینی ها را میتوان در 2 نوبت تهیه کرد.
  6. برای درست کردن شیرینی برنجی می توانید خمیر را از روز قبل آماده کنید و در یخچال نگهداری کنید و در هنگام تهیه 15 دقیقه در محیط اتاق نگه دارید و بعد آن را در دستتان گرد کنید.
  7. برای پخت شیرینی سعی کنید از ظرف های روشن استفاده کنید تا ته شیرینی را کنترل کنید.
  8. به جای گلاب میتوانید از همین مقدار عرق بهارنارنج استفاده کنید.
  9. استراحت دادن خمیر باعث شکل گیری آن میشود.
  10. در دستور شیرینی برنجی می توانید به‌جای کره کامل از نیمی روغن جامد استفاده کنید و آنها را با هم روی بخار آب قرار دهید تا کاملا آب شوند و بعد از سرد شدن از آنها داخل شیرینی استفاده کنید.

نکات تکمیلی در مورد شیرینی برنجی

زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 20دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 20دقیقه میباشد .
شیرینی برنجی را می توانید در وعده میان وعده - دسر - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 10 نفر مناسب میباشد .


هر آنچه میخواهید در اینجا بخوانید
شاید از نوشته‌های زیر خوشتان بیاید
نظر خود را درباره این پست بنویسید ...

منوی سریع