دستور تهیه شیرینی دانه ی کاج
شیرینی دانه ی کاج مانند شیرینی دانمارکی یا شیرینی کشمشی و شیرینی مشهدی از انواع شیرینی های خشک هستند که برای پذیرایی از مهمان ها در مجالس و مهمانی های مختلف بکار می رود.
مواد لازم برای شیرینی دانه ی کاج
- دانه ی کاج (مغز میوه ی درخت کاج) :2 پیمانه
- شکر شیرینی پزی :1 پیمانه
- تخم مرغ درشت :1 عدد
- آرد همه منظوره :½ پیمانه
- خمیر بادام : ¼ پیمانه
- عصاره وانیل :1 قاشق چای خوری
- بکینگ پودر : ¼ قاشق چای خوری
- نمک:¼ قاشق چای خوری
شیرینی دانه ی کاج
طرز تهیه شیرینی دانه ی کاج
مرحله اول:
برای درست کردن شیرینی دانه ی کاج ابتدا حدود یک سوم از دانه های کاج را جدا کرده و کنار بگذارید و باقی دانه ها را به همراه شکر، وانیل و خمیر بادام داخل غذاساز بریزید تا کاملا مخلوط شده و به شکل پوره درآید.
مرحله دوم:
در مرحله بعد تخم مرغ را افزوده و مواد را خوب مخلوط نمایید، حالا مایه بدست آمده را داخل کاسه ای بریزید و نمک، بکینگ پودر و آرد را اضافه کنید و خوب هم بزنید تا خمیری یکدست درست شود.
مرحله سوم:
سینی فر را با کاغذ روغنی بپوشانید و فر را با دمای 350 درجه روشن کنید تا گرم شود.
هر بار به اندازه یک گردو از خمیر بردارید و با دست به آن شکل دهید سپس داخل دانه های کاجی که کنار گذاشته بودید بغلطانید و داخل سینی فر بچینید.
مرحله چهارم:
سینی را برای 20 دقیقه در فر قرار دهید تا شیرینی ها پخته و طلایی شوند، سپس آن را از فر خارج کرده و بعد از خنک شدن از کاغذ روغنی جدا کرده و در ظرف مورد نظر بچینید و سرو نمایید.
نکات تکمیلی در مورد شیرینی دانه ی کاج
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 20دقیقه میباشد .
شیرینی دانه ی کاج را می توانید در وعده دسر - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 6 نفر مناسب میباشد .