وی فور یو
2 سال پیش / خواندن دقیقه

صرفه جویی در زمان دانشجویی/ کم کردن هزینه های دانشجویی

صرفه جویی در زمان دانشجویی/ کم کردن هزینه های دانشجویی

اگر با دوستان خود زیاد به رستوران می روید، سعی کنید در ساعات عصر این کار را انجام دهید. چون مسلما قیمت یک عصرانه ساده مثل قهوه، چای با کیک بسیار کمتر از وعده ناهار یا شام است.

چطور در زمان دانشجویی اوضاع مالی خود را کنترل کنیم

از دیدن تیتر تعجب کرده اید؟ الان چرا باید درباره زندگی دانشجویی حرف زد و چیز نوشت؟ برای این که زندگی دانشجویی هرچند به درد دانشجوها می خورد اما یک طرز فکر و سبک زندگی است که همه آدمها می توانند آن را پیاده کنند. ما در اینجا چند توصیه کلی جمع و جور کرده ایم که هم به درد دانشجوهای ترم اولی می خورد، هم کسانی که می خواهند دانشجویی/ مجردی زندگی کنند.

شیوه هایی برای جلوگیری از ولخرجی

1.هروقت گرسنه هستید به خرید نروید. اینطوری بیش از اندازه خرید نمی کنید.
2.بیرون رفتن ها و بیرون خوردن هایتان را کم کنید. شما بودجه محدودی دارید.
3.داشتن ماشین شخصی خوب است، راحت تر هم هست و اگر ترافیک یا رانندگی محشر اطرافیان مان را فاکتور بگیریم، خیلی هم خوب است اما اصلا اقتصادی نیست. در دوران دانشجویی – به خصوص اگر در شهر دیگری هستید – ماشین شخصی را بی خیال شوید.
4.هم اتاقی بگیرید. اینطوری هزینه تان کمتر می شود و یک زندگی مشترک خوب را تجربه می کنید.
5.برای خانه دانشجویی تان تلویزیون نگیرید. هرچه بخواهید، در اینترنت هست.
 
زندگی دانشجویی

صرفه جویی در زمان دانشجویی

6.از جایی خرید کنید که برای دانشجویان تخفیف ارایه بدهد. بعضی از فروشگاه های اطراف دانشگاه چنین کاری را می کنند. اگر هم این کار را نکردند، شما به آنها پیشنهاد بدهید. افراد معمولا از سود کم و فروش زیاد استقبال می کنند.
7.خوردنی ها، شام، ناهار یا صبحانه را با دوستانتان بخورید. هرکس هم سهم خودش را بپردازد. اینطوری هم از تنهایی بیرون می آیید، هم یک خوراک خانگی خورده اید، هم صرفه جویی فرموده اید!
8.چیزهایی که لازم ندارید را بفروشید. آدمهایی هستند که به کیبورد دست دوم یا صندلی قدیمی شما نیاز دارند. آنها را از راه های مختلف آگهی کنید و بفروشید.
9.خیلی از چیزهایی که بعدا به آنها نیاز پیدا خواهید کرد را دوستان تان هم دارند. بعضی چیزها را می شود شریکی خرید و استفاده کرد. برای خریدن همه ملزومات دانشگاهی عجله نکنید.
10.اگر کتابی فقط برای یک ترم به دردتان می خورد یا جزو درس های عمومی است، از دیگران قرضش بگیرید.
11.کلاس را نپیچانید. شما بابت حضورتان در کلاس پول پرداخت کرده اید. حتی اگر دانشگاهتان غیرپولی باشد، برای گذراندن دانشگاه دارید از عمرتان هزینه می کنید. پس لطفا حتما سر کلاس حاضر باشید.
12.یک کار مرتبط با رشته تان پیدا کنید. مهم نیست که حتما پول زیادی به شما بدهند یا نه. شما قرار است کار را یاد بگیرید و با محیط کار آشنا شوید. اگر کارتان مرتبط با رشته تان نیست، باز هم کار کنید. چون زندگی خرج دارد و کار کردن به آدم شخصیت می دهد.

هر آنچه میخواهید در اینجا بخوانید
شاید از نوشته‌های زیر خوشتان بیاید
نظر خود را درباره این پست بنویسید ...

منوی سریع