مواد لازم برای آش لپه پاییزی
- لپه نصف پیمانه
- سویا 1 پیمانه
- خرده برنج نصف پیمانه
- عدس نصف پیمانه
- سبزی آش 1 کیلوگرم
- نعناع و جعفری 200 گرم
- روغن زیتون به میزان لازم
- آب به میزان لازم
- نمک و زردچوبه به میزان لازم
طرز تهیه آش لپه پاییزی
لپه ی خیس کرده را یک ساعت بپزید، سویا را نیز به مدت نیم ساعت با آب و زردچوبه و برنج جداگانه پخته.
پس از پخته شدن، لپه، عدس و سبزیها را به آن اضافه کنید و به مدت 45 دقیقه با حرارت ملایم طبخ دهید.
باید مراقب باشید که ته نگیرد و با فاصله ای نه چندان زیاد آنها را به هم بزنید پس از آماده شدن با روغن زیتون نوش جان شود.
نکته
این طریقه ی پخت گیاهی آش لپه است در صورت تمایل می توانید به جای سویا از گوشت نیز استفاده کنید.
نکات تکمیلی در مورد آش لپه
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 20دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 2 ساعت میباشد .
آش لپه را می توانید در وعده میان وعده - پیش غذا - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 8 نفر مناسب میباشد .