مواد لازم برای اسپاگتی گندم با سبزیجات و سس بادام زمینی
- 225 گرم:اسپاگتی گندم
- 110 گرم: نخود فرنگی
- 3 عدد:هویج
- 400 گرم:توفو
- 3 قاشق سوپ خوری:کره بادام زمینی
- 2 قاشق سوپ خوری:سس سویا
- 2 قاشق سوپ خوری:شکر قهوه ای
طرز تهیه اسپاگتی گندم با سبزیجات و سس بادام زمینی
ابتدا سس را آماده کرده و کنار بگذارید برای این کار ، سرکه برنج ، شکر ، کره بادام زمینی و سس سویا را در ظرفی ریخته و خوب هم بزنید تا با هم مخلوط شده و سس حاصل شود.
پاستا را در آب جوش و نمک بریزید و طبق دستور روی بسته آن را پخته و آبکش نمایید.هویج را پوست گرفته ، بشویید خلالی درشت خرد کنید و به همراه نخود فرنگی آبپز کرده و بگذارید آبش برود.
پاستا ، هویج و نخودفرنگی پخته شده را در قابلمه ای بریزید و سس بادام زمینی را ریخته و مقداری از آب پاستا بیافزایید تا کمی رقیق شود.
توفو را خرد کرده و بریزید، همه مواد را مخلوط کرده و در آخر نمک و فلفل را اندازه کنید و بعد از کشیده شدن آب مواد آن را از روی حرارت بردارید و در ظرف مورد نظر بکشید و میل کنید.
نکات تکمیلی در مورد اسپاگتی گندم با سبزیجات و سس بادام زمینی
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 20دقیقه میباشد .
اسپاگتی گندم با سبزیجات و سس بادام زمینی را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری - افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .