مواد لازم برای تهیه املت گوجه و میگو
- میگو:400 گرم
- تخم مرغ:6 عدد
- میگو:400 گرم
- سیر رنده شده:2 حبه
- زنجبیل:1/5 قاشق غذا خوری
- پیازچه با ساقه:3 عدد
- فلفل قرمز تند خرد شده:1 عدد
- گوجه فرنگی:2 عدد
- روغن مایع:4 قاشق غذا خوری
- نمک و فلفل:به میزان لازم
طرز تهیه املت گوجه و میگو
برای درست کردن این املت باید ابتدا میگوها را تمیز کنید و پوست آن را بگیرد و با برش جلو و پشت میگو ،رگ سیاه داخل آن را بیرون بیاورید.
سپس پیازچه ها را خرد میکنیم و گوجه ها را پوست میکنیم و به همراه میگوی تمیز شده مخلوط میکنیم .
تابه ای را روی حرارت ملایم قرار میدهیم و مقداری روغن داخل آن میریزیم تا داغ شود.
سپس سیر، فلفل قرمز و زنجفیل را داخل روغن میریزیم و تفت میدهیم .
وقتی عطر سیر و زنجفیل در آمد تابه را از روی حرارت بر میداریم تا سبزیجات خنک شوند.
بعد از خنک شدن سبزیجات تفت داده شده آنها را با مخلوط تخم مرغ و میگو ترکیب میکنیم.
سپس تابه ای کوچک را روی حرارت متوسط قرار میدهیم و مقداری روغن داخل آن میریزیم و به اندازه یک ملاقه از مواد ترکیب شده املت داخل تابه میریزیم
.تابه را کمی تکان دهید تا همه مواد به صورت یکدست در تابه قرار بگیرند.
وقتی یک طرف مواد پخت ، طرف دیگر آن را برمیگردانیم تا به مدت 2 تا 3 دقیقه بپزد.
املت آماده شده را به صورت گرم سروکنید و بقیه مواد املت را هم به همین شکل درست کنید
می توانید این املت را با نان بربری یا سنگکک میل نمایید و از طعم فوق العاده آن لذت ببرید.
نکات تکمیلی در مورد املت گوجه و میگو
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 15دقیقه میباشد .
املت گوجه و میگو را می توانید در وعده صبحانه - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 6 نفر مناسب میباشد .