وی فور یو
یک سال پیش / خواندن دقیقه

طرز تهیه برگر یونانی با بادمجان کبابی

طرز تهیه برگر یونانی با بادمجان کبابی

زاتزیکی (Tzatziki) یک مزه یا پیش غذای یونانی است که به عنوان سس نیز استفاده می شود. معمولاً با ماست، خیار، سیر، شوید و گاهی به همراه نعنا، جعفری و آب لیمو تهیه می گردد.

 مواد لازم برای برگر یونانی با بادمجان کبابی

مواد لازم برای سس زاتزیکی با پنیر فتا

  • خیار کوچک پوست کنده :یک عدد
  • ماست :نصف1 پیمانه
  • سیر خرد شده : یک حبه
  • شوید تازه خرد شده :3 قاشق غذاخوری
  • پنیر فتا له شده :نصف پیمانه

مواد لازم برای بادمجان کبابی 

  • سرکه سفید :3 قاشق غذاخوری
  • پودر آویشن :نصف قاشق چایخوری
  • نمک :نصف قاشق چایخوری
  • پودر فلفل سیاه :¼ قاشق چایخوری
  • روغن زیتون :¼ پیمانه
  • بادمجان دلمه ای درشت :یک عدد

مواد لازم برای برگر 

  • گوشت چرخ کرده گوسفند :یک کیلوگرم
  • نعنا تازه ساتوری شده :¾ پیمانه
  • زیره سبز :نصف 1 قاشق غذاخوری
  • نمک و فلفل :به میزان لازم
  • روغن سرخ کردنی :کمی برای چرب کردن توری منقل
  • نان پیتا :6 عدد کوچک
  • کاهوی خرد شده :3 پیمانه
برگر یونانی

طرز تهیه برگر یونانی با بادمجان کبابی

ابتدا بادمجان را شسته و سر و ته آن را بگیرید، سپس آن را به شکل حلقه ای با قطر یک سانتی متر خرد کنید.در ادامه روغن زیتون ، نمک ، فلفل ، آویشن و سرکه را با هم مخلوط کرده و بادمجان ها را داخل آن بریزید.

سپس بادمجان ها را روی منقل کباب کنید.در این فاصله همه مواد زاتریکی را در کاسه ای بریزید و بعد از مخلوط کردن در یخچال قرار دهید.

بادمجان های کبابی را در یک جای گرم بگذارید و سراغ برگرها بروید.گوشت چرخ کرده را در کاسه ای بریزید و با نعنای خرد شده ، زیره ، نمک و فلفل مخلوط کرده و با دست ورز دهید.

مواد را به شکل توپ های یک اندازه بردارید و آن ها را کمی پهن کرده و به شکل برگر درآورید.توری منقل را خوب چرب کرده و برگرها را روی آن قرار داده و کباب کنید.

روی هر تکه نان پیتا ابتدا یک عدد برگر قرار داده و کمی کاهو بچینید.سپس یک حلقه بادمجان کبابی بگذارید و در آخر سس زاتریکی بریزید و سرو نمایید. 

برگر یونانی با بادمجان کبابی

نکات تکمیلی در مورد برگر‌ یونانی با بادمجان کبابی

زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 20دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 20دقیقه میباشد .
برگر‌ یونانی با بادمجان کبابی را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 6 نفر مناسب میباشد .


هر آنچه میخواهید در اینجا بخوانید
شاید از نوشته‌های زیر خوشتان بیاید
نظر خود را درباره این پست بنویسید ...

منوی سریع