مواد لازم برای برگر یونانی با بادمجان کبابی
مواد لازم برای سس زاتزیکی با پنیر فتا
- خیار کوچک پوست کنده :یک عدد
- ماست :نصف1 پیمانه
- سیر خرد شده : یک حبه
- شوید تازه خرد شده :3 قاشق غذاخوری
- پنیر فتا له شده :نصف پیمانه
مواد لازم برای بادمجان کبابی
- سرکه سفید :3 قاشق غذاخوری
- پودر آویشن :نصف قاشق چایخوری
- نمک :نصف قاشق چایخوری
- پودر فلفل سیاه :¼ قاشق چایخوری
- روغن زیتون :¼ پیمانه
- بادمجان دلمه ای درشت :یک عدد
مواد لازم برای برگر
- گوشت چرخ کرده گوسفند :یک کیلوگرم
- نعنا تازه ساتوری شده :¾ پیمانه
- زیره سبز :نصف 1 قاشق غذاخوری
- نمک و فلفل :به میزان لازم
- روغن سرخ کردنی :کمی برای چرب کردن توری منقل
- نان پیتا :6 عدد کوچک
- کاهوی خرد شده :3 پیمانه
طرز تهیه برگر یونانی با بادمجان کبابی
ابتدا بادمجان را شسته و سر و ته آن را بگیرید، سپس آن را به شکل حلقه ای با قطر یک سانتی متر خرد کنید.در ادامه روغن زیتون ، نمک ، فلفل ، آویشن و سرکه را با هم مخلوط کرده و بادمجان ها را داخل آن بریزید.
سپس بادمجان ها را روی منقل کباب کنید.در این فاصله همه مواد زاتریکی را در کاسه ای بریزید و بعد از مخلوط کردن در یخچال قرار دهید.
بادمجان های کبابی را در یک جای گرم بگذارید و سراغ برگرها بروید.گوشت چرخ کرده را در کاسه ای بریزید و با نعنای خرد شده ، زیره ، نمک و فلفل مخلوط کرده و با دست ورز دهید.
مواد را به شکل توپ های یک اندازه بردارید و آن ها را کمی پهن کرده و به شکل برگر درآورید.توری منقل را خوب چرب کرده و برگرها را روی آن قرار داده و کباب کنید.
روی هر تکه نان پیتا ابتدا یک عدد برگر قرار داده و کمی کاهو بچینید.سپس یک حلقه بادمجان کبابی بگذارید و در آخر سس زاتریکی بریزید و سرو نمایید.
نکات تکمیلی در مورد برگر یونانی با بادمجان کبابی
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 20دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 20دقیقه میباشد .
برگر یونانی با بادمجان کبابی را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 6 نفر مناسب میباشد .