وی فور یو
9 ماه پیش / خواندن دقیقه

طرز تهیه دمی گوجه خوشمزه با یه دستور جدید

طرز تهیه دمی گوجه خوشمزه با یه دستور جدید

دمی گوجه یک غذای اصیل ایرانی است که با مواد اولیه بسیار در دسترسی آماده می شود و طعم بی نظیری دارد، راز خوشمزگی دمی گوجه را در این مطلب برایتان آماده کرده ایم.

طرز تهیه دمی گوجه لذیذ

یکی از غذاهای سریع و خوشمزه، دمی گوجه است که به عنوان غذای ساده برای ناهار و غذای خوشمزه برای شام میتوان آن را پیشنهاد داد. این غذا با مواد ساده تهیه می شود تقریبا با آنچه در اکثر خانه ها موجود است، میتوان آن را پخت.

اگر فرصت زیادی برای آشپزی ندارید و از طرفی دوست دارید یک غذای خوشمزه و سالم برای اعضای خانواده آماده کنید، دمی گوجه را به شکلی که در این بخش از آموزش آشپزی پلاس وی برایتان خواهد گفت بپزید و از خوردنش لذت ببرید.

مواد لازم دمی گوجه ساده

مواد لازم میزان لازم
برنج 2 پیمانه 
سیب زمینی 2 عدد متوسط
پیاز بزرگ یک عدد 
گوجه فرنگی 5 عدد
رب گوجه فرنگی 1-2  قاشق غذاخوری
کره 30 گرم
نمک و فلفل سیاه به میزان لازم
زردچوبه نصف قاشق چای خوری
روغن به میزان لازم

دمی گوجه

طرز تهیه دمی گوجه بدون گوشت و مرغ

برای پخت دمی گوجه به عنوان یک غذای بدون گوشت و مرغ، میتوانید به شیوه زیر عمل کنید:

مرحله اول :

ابتدا دو پیمانه برنج را به همراه دو پیمانه آب و نصف قاشق غذاخوری خیس کنید بطوریکه آب برنج حدودا نصف بند انگشت بالاتر از سطح برنج باشد. این کار باید حدود سه ساعت قبل از طبخ انجام شود.

مرحله دوم :

سیب زمینی های شسته، پوست گرفته و مکعبی خرد شده را داخل ظرف اصلی طبخ، یعنی همان قابلمه ای که میخواهید دمی گوجه را داخل آن بپزید، ریخته و با روغن مناسب و شعله نسبتا زیاد سرخ کنید. نیاز نیست سیب زمینی ها خیلی سرخ و خشک شوند.

مرحله سوم : 

پیاز پوست گرفته و شسته شده را به صورت خلالی درشت خرد کرده و به سیب زمینی ها اضافه کنید.

مرحله چهارم :

پس از 3 الی 4 دقیقه که پیاز کاملا سبک و طلایی شد، گوجه های خرد شده را به مواد داخل قابلمه اضافه کنید.

مرحله پنجم :

چند دقیقه بعد زمانیکه که متوجه سبک شدن گوجه فرنگی ها شدید، رب گوجه فرنگی را اضافه کرده و خوب تفت دهید تا رنگ آن بهتر شود.

مرحله ششم :

پس از مدت کوتاهی که رنگ رب به خوبی تغییر کرد و مواد دمی گوجه شما خوشرنگ شد، ادویه ها را اضافه کنید و با سایر مواد بخوبی ترکیب شان کنید تا ادویه ها نیز بخوبی تفت داده شوند.

مرحله هفتم :

حالا نوبت اضافه کردن برنج خیس شده است که باید به مواد اضافه شده و به شیوه پخت همیشگی استانبولی ها و برنج کته باید تا کشیده شدن آب برنج، با شعله متوسط پخته شود.

مرحله هشتم :

خوب مایه را با برنج مخلوط کنید، وقتی آب برنج کشیده شد، شعله را کم کرده و دمکنی بگذارید تا دمی گوجه شما خوب دم بکشد.


هر آنچه میخواهید در اینجا بخوانید
شاید از نوشته‌های زیر خوشتان بیاید
نظر خود را درباره این پست بنویسید ...

منوی سریع