طرز تهیه سالاد انار و گل کلم
یکی از سالادهای خوشمزه و با ظاهری شیک سالاد انار و گل کلم است که طعم خاصی دارد و در فصل پاییز و زمستان بخاطر وجود گل کلم و همینطور انار، بیشتر سرو می شود. این سالاد خوشمزه از ترکیب گلم کلم، کلم بروکلی و انار با سس مخصوص که طرز تهیه آن را در این بخش از آموزش آشپزی پلاس وی مشاهده می کنید، تهیه می شود.
مواد لازم سالاد انار و گل کلم
مواد لازم | مقدار |
انار | 1 لیوان |
گل کلم | نصف یک عدد |
کلم بروکلی | نصف ثک عدد |
سس مایونز | 4 قاشق غذاخوری |
آب لیمو | 1 قاشق غذاخوری |
نمک، فلفل سیاه | به مقدار کافی |
روغن زیتون | 1 قاشق غذاخوری |
طرز تهیه سالاد انار و گل کلم
- بر ای تهیه سالاد گل کلم و انار، ابتدا گل کلم و کلم بروکلی را خرد کنید و بعد بشویید.اگر بخواهید کلم ها را به صورت خام سرو کنید آنها را در آبکش قرار دهید تاآب اضافه آن گرفته شود.
- اما اگر بخواهید آن را قبل از درست کردن سالاد بجوشانید باید آنها را داخل قابلمه ای آب جوش که نمک هم به آن اضافه شده به مدت یک ربع قرار دهید. سپس آبکش کنید تا آب اضافه آن خارج و خشک شوند.
- در این مرحله گل کلم و کلم بروکلی را داخل یک کاسه سرو بریزید و انار دان شده را به آنها اضافه کنید.
- برای درست کردن سس آن باید سس مایونز را با روغن زیتون و آب لیمو ترش مخلوط کنید و مقداری نمک و فلفل سیاه به آنها اضافه کنید و خوب هم بزنید تا کاملا یکدست شوند.
- بعد سس را به سالاد اضافه کنید و آرام هم بزنید تا مواد با هم ترکیب شوند. روی ظرف سالاد را بپوشانید و برای نیم ساعت در یخچال قرار دهید تا سس به خورد کلم ها برود و کاملا مزه دار شود.
* دقت کنید زمان پخت کلم ها زیاد نشود، چون له میشوند.