مواد لازم برای سالاد لبو و عدس
- چغندر پخته (لبو ) :300 گرم
- پیاز : 1 عدد کوچک
- عدس پخته :1 لیوان
- خیار : 2 عدد
- نمک، فلفل، آبلیمو، سماق :به مقدار دلخواه
طرز تهیه سالاد لبو و عدس
ابتدا عدس را با مقداری آب در یک قابلمه روی شعله گاز بگذارید تا بپزد و لبو را پوست گرفته و در قابلمه ای دیگر با مقداری آب آبپز نمایید.
پیاز و خیار را پوست گرفته و نگینی خرد کنید ، عدس پخته شده را آبکش کرده و بگذارید خنک شود.
لبوهای پخته شده را ورقه ای برش بزنید و ظرف سالاد را آماده کرده و عدس پخته شده را به همراه لبو ، خیار و پیاز خرد شده داخل آن بریزید .
آبلیمو ، نمک ، فلفل و سماق را به سالاد اضافه کرده با هم مخلوط نمایید سپس سالاد را با مقداری پنیر و یا با برگ های شوید و گشنیز تزیین کنید.
نکات تکمیلی در مورد سالاد لبو و عدس
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه
سالاد لبو و عدس را می توانید در وعده میان وعده - پیش غذا - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .