طرز تهیه سالاد بروکسل
مواد لازم برای درست کردن سالاد بروکسل
- پیاز قرمز متوسط خرد شده : 2 عدد
- روغن زیتون :2 قاشق غذاخوری
- سرکه بالزامیک :یک قاشق غذاخوری
- کلم بروکسل خرد شده : 4 فنجان
- فلفل سیاه :یک قاشق چایخوری
- نمک :1/4 قاشق چایخوری
- خلال پسته : یک قاشق غذاخوری
طرز تهیه سالاد کلم بروکسل با پیاز و پسته
ماهیتابه را روی حرارت ملایم قرار داده و روغن زیتون را داخل آن بریزید ، پیاز را داخل روغن ریخته و اجازه دهید با شعله کم به مدت 40 دقیقه پخته شوند. هم بزنید تا یکدست آماده شوند. پیازها باید کاملاً نرم شوند.
سرکه ی بالزامیک و کلم بروکسل ها را به آن اضافه کنید و اجازه دهید به مدت 10 دقیقه پخته شوند و نمک و فلفل را به میزان لازم به آن افزوده و داخل بشقاب ها بریزید.
خوراک تان را با خلال پسته تزیین و سرو کنید.
نکات تکمیلی در مورد سالاد بروکسل
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 40دقیقه میباشد .
سالاد بروکسل را می توانید در وعده نهار - میان وعده - شام - پیش غذا - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .