طرز تهیه سوپ انار خانگی مخصوص شب یلدا:
یکی از غذاهای خوشمزه و مخصوص شب یلدا سوپ انار می باشد که بسیار مقوی می باشد و می تواند سیستم ایمنی بدن را در فصول سرد سال قوی تر کند پس با نمناک همراه باشید تا طرز تهیه این سوپ خوشمزه را آموزش دهیم.
مواد لازم سوپ انار:
مقدار مواد اولیه ذکر شده برای 4 نفر مناسب می باشد.
مواد لازم | مقدار لازم |
---|---|
عدس | 1/2 پیمانه |
برنج | 1/2 پیمانه |
کره | 2 قاشق غذاخوری |
آب انار | 1/2 پیمانه |
جعفری خرد شده | 1/4 پیمانه |
نعنا خشک | 1 قاشق غذاخوری |
پیازچه خرد شده | 1/4 پیمانه |
کشمش | 1 قاشق غذاخوری |
پیاز | 1 عدد کوچک |
آب | 4 پیمانه |
انار | مقداری برای تزیین |
نمک و فلفل | به مقدار لازم |
زرد چوبه | 1/2 قاشق چایخوری |
طرز تهیه سوپ انار خانگی:
مرحله اول ( آماده سازی)
- ابتدا عدس را به خوبی پاک کنید و سپس آن را با آب سرد بشویید و درون ظرفی از آب ریخته تا خیس بخورد.
- برنج را پاک کنید و درون ظرفی قرار دهید تا خیس بخورد.
- پیاز را به صورت نگینی خرد کنید و کنار بگذارید.
مرحله دوم
یک قابلمه مناسب را انتخاب کنید و 1 قاشق کره را اضافه کنید و روی شعله ملایم قرار دهید تا کره به خوبی آب شود و سپس پیاز های خرد شده را اضافه کنید و مقداری تفت دهید تا پیاز ها نرم شود و مقداری بپزد.
مرحله سوم
وقتی پیاز ها نرم شد 4 پیمانه آب را اضافه کنید و سپس عدس و برنج را آبکش کنید و به قابلمه اضافه کنید و سپس زردچوبه، نمک و فلفل را اضافه کنید و منتظر بمانید تا به جوش آید.
مرحله چهارم
وقتی آب درون قابلمه جوشید شعله را کم کنید و درب قالبمه را بگذارید و 30 دقیقه منتظر بمانید تا برنج و و عدس به خوبی نرم شود.
مرحله پنجم
بعد از گذشت 30 دقیقه و نرم شدن عدس و برنج نوبت اضافه کردن آب انار تازه است و بعد از آن پیازچه، نعنا خشک و جعفری تازه را افزوده و اجازه دهید 10 الی 15 دقیقه دیگر بجوشد تا آماده شود.
مرحله ششم
تابه ای را روی شعله قرار دهید و 1 قاشق کره باقیمانده را افزوده و بعد از آب شدن کره، کشمش را اضافه کنید و مقداری تفت دهید تا کشمش رنگش به طلایی بزند.
مرحله هفتم
وقتی سوپ انار جا افتاده شد شعله را خاموش کنید و با مقداری کشمش و دانه های انار تزیین کنید.
نکات تکمیلی در مورد سوپ انار
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 10دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 40دقیقه میباشد .
سوپ انار را می توانید در وعده پیش غذا - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .