طرز تهیه صحیح سوپ میگو با شیر
سوپ غذایی مفید و سرشار از ویتامین است که گزینه خوبی برای فصل های سرد سال محسوب می شود. سوپ ها انواع مختلفی دارند و با مواد غذایی متفاوتی تهیه می شوند. سوپ میگو یکی از بهترین انواع سوپ ها است که با میگو و سبزیجات مختلفی تهیه می شود و طعمی بی نظیر دارد. در این بخش از آشپزخانه نمناک شما را با طرز تهیه سوپ میگو با شیر آشنا خواهیم نمود.
مواد لازم سوپ میگو با شیر
مواد لازم | میزان لازم |
میگو | 300 گرم |
پیاز | 1 عدد |
کره | 50 گرم |
آرد سفید | 2 قاشق غذاخوری |
گشنیز خرد شده | 2 قاشق غذاخوری |
عصاره سبزیجات | 1 عدد |
نمک و فلفل | به میزان لازم |
هویج رنده شده | 2 قاشق غذاخوری |
شیر | 1 لیتر |
پوست لیموی تازه رنده شده | 1 قاشق چایخوری |
طرز تهیه
- درون ظرفی آب جوش ریخته و مدت 3 دقیقه میگوها را در آبجوش گذاشته و سپس آبکشی کنید.
- در ظرفی دیگر پیاز را نگینی خرد کرده و تفت می دهیم.
- هویج رنده شده را به پیاز افزوده و دوباره مواد را تفت می دهیم.
- در این مرحله نمک و فلفل را افزوده و مواد را کمی تفت دهید تا فلفل خوب عطر خود را پس دهد .
- عصاره سبزیجات را اضافه کرده و با دیگر مواد مخلوط کنید.
- سپس آرد و بعد کره را اضافه کرده و تفت دهید، کره طعم سوپ را بی نظیر و بافت نرمی به سوپ می دهد .
- پس از اینکه خامی آرد گرفته شد، به تدریج شیر را اضافه و همزمان مواد را خوب هم بزنید تا آرد گلوله نشود و خوب در شیر حل شود.
- سپس پوست های رنده شده لیمو را اضافه کنید اما به مواد آبلیمو نزنید زیرا آبلیمو سبب میشود که شیر بریده بریده شود .
- حرارت را ملایم کرده و مواد را هم می زنیم تا آرد ته نشین نشود و شیر به جوش آید.
- میگوهای آبکش شده را اضافه کرده و اجازه دهید مدت 5 دقیقه با مواد بپزند.
- شعله را خاموش کنید و به سوپ گشنیزهای خرد شده را اضافه نمایید.
- سوپ میگو با شیر شما آماده سرو است، نوش جانتان.