وی فور یو
2 سال پیش / خواندن دقیقه

طرز تهیه شیرینی یاقوتی خانگی و خوشمزه

طرز تهیه شیرینی یاقوتی خانگی و خوشمزه

شیرینی یاقوتی بیشتر در شهر قزوین تهیه می شود و اصالتا برای این شهر است شیرینی یاقوتی یکی از مناسب ترین شیرینی ها برای شب یلدا می باشد.

شیرینی یاقوتی

شیرینی یاقوتی یکی از شیرینی های خوشمزه با بافت نرم است که بسیار مناسب برای مناسبت هایی همچون شب یلدا و عید نوروز می باشد .طرز تهیه این شیرین خوشمزه و مناسب مجالس را در این بخش از آشپزخانه نمناک بخوانید. 

مواد لازم شیرینی یاقوتی 

مواد لازم میزان لازم
آرد قنادی 150 گرم
نشاسته ذرت 30 گرم
آرد برنج 50 گرم
زرده تخم مرغ 1 عدد
پودر قند 70 گرم
کره 125 گرم
وانیل و نمک  1/2 ق چ
پودر زنجبیل 1 و 1/2 ق چ
بریلو  به میزان لازم

شیرینی یاقوتی

طرز تهیه شیرینی یاقوتی

مرحله اول : 

ابتدا کره را خارج از یخچال قرار دهید تا نرم شود. پس از نرم شدن کره آن را به همراه پودر قند در ظرف مناسبی بریزید و با کمک همزن که روی دور تند است چندین دقیقه آن را هم بزنید تا کاملا مخلوط شوند. 

مرحله دوم : 

زرده تخم مرغ را به همراه وانیل و زنجبیل به مواد بالا اضافه کنید و دوباره هم بزنید تا کاملا مخلوط شود. 

مرحله سوم : 

آرد  قنادی را ا نمک ترکیب کنید سپس از الک رد کنید و به کره و پودر قند اضافه کنید و دوباره با همزن هم بزنید. 

مرحله چهارم : 

نشاسته ذرت و آرد برنج را نیز الک کنید و به مواد شیرینی اضافه کنید و هم بزنید تا ترکیب شود. 

مرحله پنجم : 

با دست خمیر را جمع کنید و در نایلون قرار دهید تا حدود یک ساعت درون یخچال استراحت کند.

شیرینی یاقوتی عید

مرحله ششم :

خمیر را پهن کنید و با کمک قالب ساوارین برش بزنید و درون سینی فر بچینید. 

مرحله هفتم : 

به مدت 20 دقیقه شیرینی ها را درون فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه قرار دهید. سپس از فر خارج کنید و وقتی که خنک شده از روی سینی فر جدا کنید و مرکز آن را با بریلو رنگی پر کنید.


هر آنچه میخواهید در اینجا بخوانید
شاید از نوشته‌های زیر خوشتان بیاید
نظر خود را درباره این پست بنویسید ...

منوی سریع