شیرینی یاقوتی
شیرینی یاقوتی یکی از شیرینی های خوشمزه با بافت نرم است که بسیار مناسب برای مناسبت هایی همچون شب یلدا و عید نوروز می باشد .طرز تهیه این شیرین خوشمزه و مناسب مجالس را در این بخش از آشپزخانه نمناک بخوانید.
مواد لازم شیرینی یاقوتی
مواد لازم | میزان لازم |
آرد قنادی | 150 گرم |
نشاسته ذرت | 30 گرم |
آرد برنج | 50 گرم |
زرده تخم مرغ | 1 عدد |
پودر قند | 70 گرم |
کره | 125 گرم |
وانیل و نمک | 1/2 ق چ |
پودر زنجبیل | 1 و 1/2 ق چ |
بریلو | به میزان لازم |
طرز تهیه شیرینی یاقوتی
مرحله اول :
ابتدا کره را خارج از یخچال قرار دهید تا نرم شود. پس از نرم شدن کره آن را به همراه پودر قند در ظرف مناسبی بریزید و با کمک همزن که روی دور تند است چندین دقیقه آن را هم بزنید تا کاملا مخلوط شوند.
مرحله دوم :
زرده تخم مرغ را به همراه وانیل و زنجبیل به مواد بالا اضافه کنید و دوباره هم بزنید تا کاملا مخلوط شود.
مرحله سوم :
آرد قنادی را ا نمک ترکیب کنید سپس از الک رد کنید و به کره و پودر قند اضافه کنید و دوباره با همزن هم بزنید.
مرحله چهارم :
نشاسته ذرت و آرد برنج را نیز الک کنید و به مواد شیرینی اضافه کنید و هم بزنید تا ترکیب شود.
مرحله پنجم :
با دست خمیر را جمع کنید و در نایلون قرار دهید تا حدود یک ساعت درون یخچال استراحت کند.
مرحله ششم :
خمیر را پهن کنید و با کمک قالب ساوارین برش بزنید و درون سینی فر بچینید.
مرحله هفتم :
به مدت 20 دقیقه شیرینی ها را درون فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه قرار دهید. سپس از فر خارج کنید و وقتی که خنک شده از روی سینی فر جدا کنید و مرکز آن را با بریلو رنگی پر کنید.