طرز تهیه قلیه بادمجان گرمساری
اگر عاشق غذا با بادمجان هستید، حتما اسم قلیه بادمجان سمنانی به گوشتان خورده است. قلیه یک غذای بدون گوشت فوری و خوشمزه است که پیشنهاد وعده ناهار و شام خانواده شما خواهد بود. با ما در این بخش از آموزش آشپزی پلاس وی همراه شوید تا یک غذای جدید با مواد اولیه ارزان و طعمی لذیذ با هم آماده کنیم.
مواد لازم قلیه بادمجان بدون گوشت سمنانی
مواد لازم | مقدار |
پیاز سرخ شده (عسلی) | به مقدار لازم |
سیر | 2 تا 3 عدد |
لوبیا چشم بلبلی | به مقدار لازم |
گوجه فیله شده (یا میکس شده) | 2 عدد |
بادمجان سرخ شده (بابرش گرد) | 3 عدد |
نمک، فلفل و زردچوبه | به مقدار لازم |
طرز تهیه قلیه بادمجان
لوبیا های چشم بلبلی را درون یک قابلمه پر از آب ریخته و اجازه دهید همراه آب به جوش بیاید.
حالا بادمجان ها را به صورت دایره ای خرد کنید و در یک ماهتابه آن ها را با کمی روغن سرخ کنید. با کلیک روی مطلب " سرخ کردن روغن با کمترین روغن ممکن " ترفند سرخ کردن بادمجان با روغن کم را مشاهده خواهید کرد.
بعد از سرخ شدن بادمجان ها، آنها را کنار گذاشته و پیاز را پوست گرفته و ریز خرد کرده و داخل ماهتابه سرخ کنید.
سپس مقداری سیر رنده شده و یا له شده به پیاز اضافه کنید و مجدد تفت دهید.
پس از طلایی شده مخلوط پیاز و سیر، گوجهفرنگیها را به آن اضافه میکنیم و سپس آنها را تفت میدهیم.
حالا لوبیاها را به محتویات ماهی تابه اضافه کرده و همه مواد را با هم مخلوط کرده و یک لیوان آب به آن اضافه میکنیم تا همه مواد به خوبی پخته شوند.
در انتها بادمجانهایی که سرخ شدهاند را همراه کمی آبغوره به مخلوط اضافه میکنیم.
قلیه بادمجان با گوشت هم طبخ می شود برای همین اگر میخواهید این غذا خوشمزهتر شود، میتوانید گوشت یا مرغ را نیز به آن اضافه کنید.
ترکیب درست مواد و مخلوطکردن آنها بهصورت مرتب و با دقت میتواند به شما یک غذای فوقالعاده و خوشمزه دهد.
نکات تکمیلی در مورد قلیه بادمجان
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 30دقیقه میباشد .
قلیه بادمجان را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری - افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .