مواد لازم لازانیای بوقلمون
- روغن زیتون:1 قاشق چایخوری
- سینه چرخ شده بوقلمون:450 گرم
- سیر له شده:2 حبه
- سس گوجه فرنگی:240 گرم
- گوجه فرنگی له شده:850 گرم
- نمک و فلفل سیاه:به میزان لازم
- ادویه های ایتالیایی:1 قاشق چایخوری
- پنیر موتزارلای رژیمی:360 گرم
- پنیر ریکوتای رژیمی:360 گرم
- پنیر پارمزان:¾پیمانه
- لازانیا: یک بسته
طرز تهیه لازانیای بوقلمون
ابتدا فر را با دمای 180 درجه سانتی گراد روشن کنید تا موقع آماده کردن مواد گرم شود.سیر را له کرده و با مقداری روغن تفت دهید تا عطر آن بلند شود.
سپس گوشت را به سیر افزوده و تفت دهید تا کمی سرخ شده و از حالت خامی خارج شود.در ادامه گوجه فرنگی را رنده کرده و اضافه نمایید و تفت دهید.
در مرحله بعد سس گوجه را هم بریزید و نمک و فلفل را اندازه کنید.نهایتا ادویه ایتالیایی را افزوده و اجازه دهید مواد با شعله کم بپزد غلیظ شود.
قالب مورد نظر را کمی چرب کرده و با لایه ای از سس گوشت بپوشانید.سپس لایه ای از لازانیای نپخته را قرار داده و روی آن پنیر ریکوتا و موتزارلا بپاشید.
در مرحله بعد لازانیا قرار داده و دوباره سس گوشت بریزید و پنیر پارمزان بپاشید.مراحل را به همین ترتیب ادامه دهید و آخرین لایه را با سس گوشت و پنیر پارمزان تمام کنید.
قالب را برای نیم ساعت داخل فری که گرم کرده اید قرار دهید تا لازانیای بوقلمون پخته و پنیر آن آب شده و طلایی شود.بعد از نیم ساعت لازانیا را از فر خارج کرده و بعد از خنک شدن برش هایی از آن را در ظرف مورد نظر قرار دهید.
لازانیای بوقلمون آماده است ، آن را به سلیقه خود تزیین کرده و سرو نمایید.
نکات تکمیلی در مورد لازانیای بوقلمون
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 20دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 50دقیقه میباشد .
لازانیای بوقلمون را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 9 نفر مناسب میباشد .