مواد لازم مارینارای مرغ
ران مرغ:9 عدد
گوجه فرنگی:3600 گرم
پیاز سفید:3 عدد
تخم مرغ:2 عدد
سیر:4 حبه
ریحان تازه:نصف پیمانه
آرد همه کاره:نصف پیمانه
خرده نان:¾ پیمانه
پنیر پارمزان:¾ پیمانه
پنیر موتزارلا:¾ پیمانه
روغن زیتون:8 قاشق سوپخوری
آویشن خشک:2 قاشق سوپخوری
فلفل قرمز: ¼ قاشق چایخوری
طرز تهیه مارینارای مرغ
ابتدا 3 عدد پیاز را نگینی خرد کرده و در نیمی از روغن سرخ کنید ، سپس سیر را رنده کنید و به پیاز اضافه کرده و تفت دهید.
در این فاصله گوجه ها را خرد کرده و داخل تابه بریزید، فلفل قرمز و آویشن را افزوده و اجازه دهید مواد کمی بجوشد و آب گوجه کم شود.
ریحان را خرد کرده و بعد از غلیظ شدن مواد به آن اضافه کنید، در آخر نمک و فلفل را اضافه کرده و تابه را از روی حرارت بردارید.کاسه ای بردارید و 2 عدد تخم مرغ را داخل آن بشکنید و خوب هم بزنید.
در کاسه دیگر سه چهارم پیمانه پنیر پارمزان رنده شده را با همین مقدار نان خرد شده مخلوط کنید و کنار بگذارید.مرغ ها را ابتدا در آرد بغلطانید ، سپس در تخم مرغ فرو کرده و در آخر به مخلوط پنیر و نان آغشته کنید.
تابه ای را روی حرارت گذاشته و باقی روغن زیتون را داخل آن بریزید و بعد از این که داغ شد مرغ ها را سرخ کنید.
مرغ ها ی سرخ شده را در ظرف مخصوص فر قرار دهید و سسی را که آماده کرده اید روی آن بریزید ، سپس پنیر موتزارلای رنده شده را روی آن بپاشید و با حرارت 350 درجه سانتی گراد به مدت 10 دقیقه بپزید.
بعد از این زمان مرغ ها را از فر بیرون آورده و بعد از خنک شدن سرو کنید.
نکات تکمیلی در مورد مارینارای مرغ
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 40دقیقه میباشد .
مارینارای مرغ را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 8 نفر مناسب میباشد .