طرز تهیه مربای پوست پسته
آشپزخانه پلاس وی
مواد لازم
پوست پسته 250 گرم
شکر نیم کیلو
هل به میزان لازم
گلاب 1 فنجان
جوهر لیمو 1/3 قاشق چای خوری
زعفران 4 قاشق غذا خوری
خلال پسته 1/2 فنجان
طرز تهیه:
ابتدا پوست پسته ها را تمیز می شوییم و حدود 3 ساعت داخل آب سرد قرار می دهیم. بعد از 3 ساعت آنها را داخل یک ظرف آب در حال جوش می ریزیم و بعد از چند ثانیه پوست پسته ها را آبکش می کنیم و دوباره آنها را داخل آب سرد ریخته و بعد از چند ثانیه دوباره داخل آب در حال جوش می ریزیم.
این کار را چند بار تکرار می کنیم. بعد از آن پوست پسته ها را به همراه شکر و گلاب و یک فنجان آب و زعفران داخل یک ظرف ریخته و روی حرارات ملایم قرار می دهیم تا آرام آرام شروع به پختن و غلیظ شدن کند. 10 دقیقه قبل از خاموش کردن حرارات پسته ها را اضافه می کنیم. جوهر لیمو را هم برای اینکه مربا شکرک نزد به مواد می افزاییم. مربا را بعد از رسیدن به غلظت کافی از روی حرارات بردارید و اجازه دهید تا سرد شود.
نکات تکمیلی در مورد طرز تهیه مربای پوست پسته
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 30دقیقه میباشد .
طرز تهیه مربای پوست پسته را می توانید در وعده میان وعده - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .