مواد لازم مرغ سرخ شده با سس سرکۀ بالزامیک
- سرکه بالزامیک:¼ پیمانه
- مرغ کامل تکه تکه شده:1 عدد
- فلفل سیاه آسیاب شده و نمک: به مقدار لازم
- روغن زیتون :2 قاشق غذا خوری
- سیر خرد شده :2 حبه
- آب لیموی تازه:2 قاشق غذا خوری
- خردل دیجون :2 قاشق غذا خوری
- رندۀ پوست لیمو :1 قاشق چایخوری
- جعفری خرد شده :1 قاشق غذا خوری
طرز تهیه مرغ سرخ شده با سس سرکۀ بالزامیک
ابتدا مرغ را پاک کرده و بعد از شستن آن را خرد کنید.
همه مواد(به جز جعفری و پوست لیمو) را با هم مخلوط کرده روی مرغ بریزید و برای 2 تا 3 ساعت در یخچال بگذارید تا طعم بگیرد.
مرغ ها را از داخل سس بیرون آورده و در سینی فر بچینید و برای یک ساعت داخل فری که با دمای 200 درجه سانتی گراد گرم شده قرار دهید.
در اوایل پخت اگر دیدید رنگ مرغ قهوه ای شد آن را با فویل بپوشانید و فرآیند پخت را کامل نمایید.
اگر بعد از یک ساعت مرغ را تست کردید و دیدید نپخته و وسط آن صورتی مانده ، دوباره به فر برگردانید و برای چند دقیقه دیگر بپزید.
مرغ های بریانی شده را در ظرف سرو بچینید و با پوست لیموی رنده شده و جعفری تزیین کرده و میل نمایید.
نکات تکمیلی در مورد مرغ سرخ شده با سس
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 1 ساعت میباشد .
مرغ سرخ شده با سس را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 5 نفر مناسب میباشد .