روش پخت مرغ مارپیچی
مرغ مارپیچی یک مدل پخت گوشت مرغ است که هم ظاهری زیبا دارد و هم طعم و مزه بسیار عالی .شما میتوانید با مزه دار کردن سینه مرغ این غذا خوشمزه را به صورت رولی تهیه کنید که کار کاملا راحتی است و به عنوان پیش غذا و یا وعده شام سرو کنید.
مواد لازم برای مرغ مارپیچی
- سینه مرغ بدون استخوان : یک عدد
- سیر و میخک خرد شده :به مقدار لازم
- پوره گوجه فرنگی : 2 قاشق غذاخوری
- ژامبون گوشت دودی : 4 برش نازک
- برگ ریحان : به مقدار لازم
- نمک و فلفل : به مقدار لازم
طرز تهیه مرغ مارپیچی
مرحله اول:
برای درست کردن مرغ مارپیچی ابتدا باید سینه مرغ را پهن کرده و آن را به کمک بیفتک کمی بکوبید تا نازک شود.
مرحله دوم:
بعد به کمک سیر ، نمک و کمی فلفل و میخک مرغ را مزه دار کنید و سپس لایه های ژامبون را روی سینه مرغ پهن کرده و برگ های ریحان را روی ژامبون ها بچینید.
مرحله سوم:
سینه مرغ را به همراه مواد داخلش رول کرده و و با سیخ های چوبی کوچک آنها را سیخ بزنید.
مرحله چهارم:
در تابه ای مقداری روغن ریخته و سیخ ها را داخل آن سرخ کنید سپس می توانید از مقداری زعفران برای خوشرنگ تر شدن مرغ ها استفاده کنید.
برای پختن مرغ ها میتوانید از باربیکیو استفاده نمایید.
نکته
جوجه ها را می توانید بجای گریل در تابه سرخ کنید و با نان سیر، پنیر پارمسان و سالاد سبز سرو نمایید.
نکات تکمیلی در مورد مرغ مارپیچی
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 20دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 20دقیقه میباشد .
مرغ مارپیچی را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .