مواد لازم برای مسقطی انار
- آب انار:حدود 4 لیوان
- شکر:2 لیوان
- نشاسته مرغوب :حدود 7 تا 8 قاشق غذاخوری
- گلاب :نصف لیوان
- کره :3 قاشق غذاخوری
طرز تهیه مسقطی انار
مسقطی یکی از شیرینی های سنتی و پرطرفدار ایرانی است که به روش های متنوعی میتوان آن را تهیه کرد. در اینجا قصد داریم روش درست کردن مسقطی با طعم انار را آموزش می دهیم.
ابتدا نشاسته را داخل قابلمه ای ریخته و آب انار را به تدریج افزوده و هم بزنید تا حل شود.
قابلمه را روی شعله گاز بگذارید و اجازه دهید بجوشد ، شکر را اضافه کرده مواد را مدام هم بزنید تا زمانی که غلیظ شود.
حالا گلاب و کره را هم افزوده مواد را هم بزنید ، بعد از اینکه کره آب شد شعله گاز را خاموش کنید.
داخل یک سینی را چرب کرده و مواد را داخل آن بریزید و در یخچال بگذارید تا ببندد.
مسقطی را از یخچال بیرون آورده به شکل مربع های کوچک برش بزنید و در پودر نارگیل بغلطانید.
برای تزیین میتوانید مقداری پودر پسته روی آن بریزید. این مسقطی ایده جالبی برای شب یلدا میباشد.
نکات تکمیلی در مورد مسقطی انار
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 30دقیقه میباشد .
مسقطی انار را می توانید در وعده دسر - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .